Close

Dopper Fles Kopen

Het gekleurde Dopper flesje met karakteristieke witte dop zie je tegenwoordig overal in de rugtassen van studenten, scholieren en op bureaus in kantoren staan.

Dopper flessen zijn in no-time ontzettend populair geworden. Niet heel gek, want ze zijn ontzettend handig, gaan lang mee en zien er mooi uit. Omdat je flesjes kunt bestellen met een naam- of bedrijfsnaam erop, zien veel bedrijven en ondernemingen een mooie kans om zich met de Dopper flesjes te verbinden en is de Dopper een groot succes.

Dit is natuurlijk fijn voor Dopper, maar vooral ook fijn voor de wereld, want wat niet iedereen weet, is dat Doppers ontzettend duurzaam zijn en veel bijdragen aan een duurzamere toekomst. Waarom is het duurzaam om een Dopper te kopen en wat doet Dopper dan precies?

Dit artikel geeft het antwoord op deze vragen en vertelt je waar je de Dopper kunt kopen, als je ‘m nog niet hebt!

Waarom is juist de Dopper zo duurzaam?

De Dopper is begonnen met een missie: het verminderen van plastic in de oceanen. En daarmee hebben ze succes geboekt. Tot op heden heeft de Dopper al gezorgd voor 58 miljoen minder kilo plastic afval en met elke Dopper die wordt verkocht, groeit dat aantal!

Doordat de doppers namelijk erg lang meegaan, ze gemakkelijk zijn schoon te maken en ze keer op keer opnieuw gebruikt kunnen worden, zijn single-use plastic flesjes, die na één keer gebruik in de prullenbak worden gegooid, overbodig geworden.

Meer gebruik van Dopper flessen en minder gebruik van single-use plastic waterflessen zorgt er uiteindelijk voor dat er veel minder plastic afval in de oceanen terechtkomt.

Waarom zou je een Dopper fles kopen?

Je kunt natuurlijk aanvoeren dat je net zo goed je plastic single-use flesje steeds opnieuw kunt gebruiken en dat je dan ook duurzaam bezig bent. En dat klopt, deels.

Toch is het beter om een Dopper te kopen, want waar andere bedrijven hun omzet uitkeren in winst, weet je dat Dopper haar winst gebruikt om duurzame projecten te financieren. Je steunt dus indirect zelf projecten waarmee plastic afval wordt verminderd, de oceanen schoner worden, de plastic soep vermindert  en drinkwater wordt gestimuleerd.

Hoe duurzaam is dat! Daarnaast zijn de Doppers ook nog eens ontzettend handig! Door het kleine formaat passen ze gemakkelijk in elke tas en de dopper fles is zo uitgerust dat de dop ook als bekertje kan worden gebruikt waardoor je er ook prima een kopje thee uit zou kunnen drinken.

Waar kun je Doppers kopen?

Ben je al overtuigd? Zo kun je je eigen Dopper fles aanschaffen!

Via Bol.com zijn deze duurzame Dopper drinkfles eenvoudig te bestellen. De Dopper flesjes zijn er in in alle kleuren van de regenboog en wanneer je ze op tijd bestelt, heb je ze de dag erna ook nog eens gelijk in huis!

Ook in de winkel zijn ze verkrijgbaar, bij o.a. de Bever, de Bijenkorf, sommige Dille en Kamille’s en de StayOkay Hostels.

Wist je dat de eigenaar van Dopper een Nederlander is en dat hij het bedrijf is begonnen door een ontwerpwedstrijd uit te schrijven om het meest duurzame alternatief voor plastic wegwerpflesjes te vinden? Als dat geen duurzaam ondernemen is! Ben je benieuwd naar of geïnspireerd geraakt door Dopper?

Kijk dan voor informatie over feitjes, resultaten, Doppers’ missie en de projecten waar ze mee bezig zijn op www.dopper.com