Close

Fusie Verduurzaming Nederland en Roes Installatie

Verduurzaming Nederland en Roes Installatie: samen sterk in verduurzaming

Als Verduurzaming Nederland zijn we zeer verheugd om onze fusie met Roes Installatie aan te kondigen. Samen zullen we ons inzetten voor een duurzame toekomst door middel van innovatieve en duurzame oplossingen.

Als Verduurzaming Nederland zijn we trots op ons jonge, ambitieuze en snelgroeiende bedrijf dat zich richt op het verduurzamen van woningen en bedrijven in de regio Venlo op alle mogelijke manieren. Wij bieden duurzame oplossingen zoals isolatie, zonnepanelen en warmtepompen. Door onze krachten te bundelen met Installatiebedrijf Roes, kunnen we onze expertise op het gebied van verduurzaming combineren en nog meer klanten van dienst zijn.

fusie

Roes Installatie heeft zich gespecialiseerd in de installatie van CV-ketels, warmtepompen, airco’s en isolatie. Het bedrijf heeft een uitstekende reputatie opgebouwd dankzij de passie van oprichter Bauke Roes, die zichzelf omschrijft als een gepassioneerde ambachtsman. Met de fusie zullen we onze krachten bundelen om de markt van duurzame oplossingen te bedienen en onze klanten nog beter te kunnen bedienen.

Door onze krachten te bundelen kunnen we onze klanten betere en innovatieve oplossingen bieden die aansluiten bij hun wensen en behoeften. Samen zullen we bijdragen aan een duurzamere toekomst voor iedereen. Wij zijn er trots op dat we onze klanten vanaf het eerste klanttraject tot de laatste installatiewerkzaamheden kunnen helpen.

We hebben een gezamenlijk doel om onze klanten te helpen hun huizen en bedrijven te verduurzamen en om bij te dragen aan een betere toekomst voor ons allemaal. Door samen te werken en onze kennis en ervaring te delen, zijn we ervan overtuigd dat we onze ambities op het gebied van duurzaamheid kunnen realiseren.

Onze gezamenlijke passie voor duurzaamheid en onze expertise op het gebied van installatietechniek zal ons in staat stellen om innovatieve en duurzame oplossingen te bieden die aansluiten bij de wensen en behoeften van onze klanten. We zijn dan ook trots om onze klanten vanaf het eerste klanttraject tot de laatste installatiewerkzaamheden te kunnen helpen.

We willen graag iedereen bedanken voor het vertrouwen in ons. Als je vragen hebt over onze fusie, neem dan gerust contact met ons op. Blijf ons volgen voor meer updates over onze spannende nieuwe samenwerking en de duurzame oplossingen die we bieden.