Close

Green Friday Deals 2021

Black Friday vs Green Friday

Black Friday is voor de meeste mensen inmiddels wel een bekend begrip. Hoewel je tijdens deze periode hele mooie deals kunt scoren en er enorm veel (online) wordt verkocht, brengt deze trend helaas ook mindere effecten met zich mee. Het heeft namelijk een enorme negatieve impact op klimaat en milieu.

Als tegenreactie op Black Friday bedacht de Franse milieuorganisatie in 2017 daarom het concept ‘Green Friday’. Green Friday is een relatief nieuw begrip en het is daarom ook niet gek dat deze term nog niet zo bekend is onder de mensen.

Aangezien wij voor verduurzaming staan, kiezen wij dus ook liever voor Green Friday in plaats van Black Friday. Daarom zullen we hier de meest duurzame deals voor je verzamelen. Zo kun je zowel van leuke kortingen tijdens Black Friday profiteren als rekening houden met klimaat en milieu!

Green Friday Energie Deals 2021

Wist je dat je veel geld kunt besparen door ieder jaar over te stappen van energieleverancier? De meeste energieleveranciers hanteren een welkomstkorting voor nieuwe klanten. Hiermee bespaar je gemakkelijk €150,- op je energiecontract!

Tijdens Black Friday 2020, of zoals wij het liever noemen, Green Friday 2020 stunten ook de energieleveranciers met aantrekkelijke kortingen. Om het voor jou zo makkelijk en overzichtelijk mogelijk te maken, verzamelen we hier de beste Green Friday energiedeals waarbij we uiteraard kiezen voor energieleveranciers van groene stroom!