Close

Greenchoice

Wie is Greenchoice?

Greenchoice is een energieleverancier die in 2018 ook energieleverancier Qurrent heeft overgenomen. Greenchoice streeft naar een duurzame samenleving. Voor huishoudens die zelf energie willen opwekken staan ze graag klaar. Ze bieden 100% groene windenergie en streven naar een goed en eerlijke service. Naast groene stroom bieden ze 100% CO2 gecompenseerd gas aan. Lokale energieprojecten dragen ze een warm hart toe en ze willen graag helpen om deze projecten op weg te helpen.

Wat is de historie van Greenchoice?

In 2001 is Greenchoice opgericht met het doel om 100% groene energie te leveren. Eneco en Energie Concurrent zijn aandeelhouders van Greenchoice. Momenteel leveren ze energie aan 330.000 adressen.

Klant worden van Greenchoice

Vind je duurzame energie erg belangrijk? Wacht dan niet langer en stap over. Energie aanbieders willen graag bovenaan de energievergelijker staan en dit bereiken ze met welkomstacties. Om deze reden is het voordelig om via onze energievergelijker over te stappen. Je zult zien dat de prijzen lager zijn dan wanneer je de energieleverancier zelf benadert. Greenchoice werkt niet met cashbacks maar met lage tarieven.

Producten Greenchoice

Naast groene energie heeft Greenchoice een eigen app ‘BOKS’. Dit is een handige app waar je alles bij kunt houden en waar je handige tips ontvangt om energie te besparen. Ooit gehoord van de Warmetruiendag? Dit is een dag waarop Greenchoice vraagt de verwarming een graadje lager te zetten en een dikke trui te dragen. Op die manier is er een stuk minder CO2 uitstoot.

Wat te doen bij een verhuizing?

Wil je bij je verhuizing overstapen naar een andere leverancier? Dit is voordelig te realiseren via onze energievergelijker. Uiteraard kun je ook je allen je contract opzeggen als je naar en woning verhuist waar je de energielevering niet zelf in de hand hebt. Greenchoice hanteert geen opzegkosten als je je contract vroegtijdig beëindigd.

Opzeggen van je contract bij Greenchoice

Het kan voorkomen dat je je energielevering wilt beëindigen. Bijvoorbeeld door het verhuizen naar een verzorgingstehuis. Bij Greenchoice kun je je contact altijd kosteloos beëindigen. Enkele weken na het opzeggen van je contract zul je de eindnota ontvangen.

Contactgegevens Greenchoice

Telefoon: 010-4782326
E-mail:vragen@greenchoice.nl