Close

Innova Airco

Overweeg je een airco te kopen? De Innova airco is een revolutionaire monoblock airco. Het heeft een unieke en innovatieve werking die de lucht verdunt, zodat er minder druk op het lichaam komt. Hierdoor word je niet alleen prettiger geventileerd, maar voelt het ook aangenamer in huis! Daarnaast stoot de Innova 2.0 monoblock airco zelf bijna geen warmte af doordat hij gebruik maakt van water om te koelen.

Ben je op zoek naar een oplossing op maat? Neem snel contact met ons op!

Direct contact opnemen

Innova Airco

monoblock airco

Innova 2.0 12HP DCInverter – Plug and play Monoblock Airco

INNOVA presenteert met de Innova 2.0 een nieuwe benadering van airconditioning zonder buitenunit die de technologie van deze zogenaamde “monoblock” airco’s naar een nieuw niveau brengt. Geschikt voor ruimtes tot 27 m² (67 m³).

 • Plug and play Monoblock-Airco
 • Geschikt voor ruimtes tot 27 m²
 • Energielabel A+
 • Koelvermogen 8000 BTU
 • Vermogen 730 Watt
 • Geluidsniveau 27 dB
 • Gewicht 48,5 kg
BEKIJK PRIJS

Innova 2.0 Airco

De Innova 2.0 met zijn warmtepomp is de perfecte oplossing voor mensen die dit winterseizoen energie en geld willen besparen. In tegenstelling tot een doorsnee airconditioner, die je kamer alleen in de zomermaanden koelt, kun je met de Innova 2.0 het hele jaar door genieten van aangename temperaturen!

Innova 2.0 Airco

Inverter technologie en eigenschappen

Inverter technologie is een mooi woord voor een airconditioner die energiezuiniger is, stiller werkt en een betere temperatuurregeling mogelijk maakt. Door deze technologie past de Innova 2.0 zich aan de vereiste koel- of verwarmingscapaciteit aan, afhankelijk van wat je op een bepaald moment nodig hebt; dit betekent dat er minder energie wordt verspild dan met traditionele units – het maakt het leven ook gemakkelijker.

Nachtwerking

De Innova 2.0 beschikt over een intelligent verwarmings-/koelsysteem dat zich als geen ander aanpast aan uw behoeften! De airconditioner heeft een speciale modus voor nachtgebruik. De Innova 2.0 inverter laat de temperatuur de eerste 2 uur met een graad stijgen. Na 6 uur zal de Innova 2.0 in de stand by modus schakelen. Dit in tegenstelling tot de werking overdag, waar de airconditioner op elke gewenste temperatuur kan worden ingesteld.

Bediening

De Innova 2.0 inverter is eenvoudig te bedienen via het bedieningspaneel of de meegeleverde afstandsbediening. Je kunt hem ook op een timer gebruiken of je zet een off-moment in zodat jij en je kinderen rustig kunnen slapen in de wetenschap dat niemand de kamer kan binnenkomen tot het ochtendgloren! De blokkeringsfunctie zorgt ervoor dat dit apparaat alleen kan worden gebruikt door degenen die hem het hardst nodig hebben

Laag energieverbruik

De inverter technologie van de Innova 2.0 en de BLDC fanmotoren besparen energie terwijl tegelijkertijd de werking door de inverter technologie krachtiger is. Het resultaat van de combinatie van deze twee kenmerken is dat de ruimte sneller de gewenste temperatuur bereikt en op dat niveau wordt gehouden met een lager verbruik.

Koeling, verwarming en ontvochtiging

Zelfs diep in de winter kan de Innova 2.0 inverter je kamer behaaglijk warm houden door het gebruik van de warmtepomp technologie! Warmte wordt aan de buitenlucht onttrokken bij zeer lage temperaturen (tot -10°), zodat u altijd een aangename temperatuur binnen hebt, ongeacht hoe laat het is of hoe ijskoud het buiten wordt. Bovendien verwijdert dit krachtige apparaat met zijn ontvochtigingsfunctie overtollig vocht.

Koeling verwarming en ontvochtiging

Bediening op afstand

De Innova 2.0 inverter is revolutionair omdat je hem kunt bedienen vanaf elke locatie met een internetverbinding via uw smartphone, tablet of computer waardoor je altijd in een aangenaam huis kunt thuiskomen.

Zelf-afsluitende luchtroosters

Wanneer de airconditioner niet in gebruik is, worden de kleppen gesloten zodat ze niet kunnen worden vervuild met stof of pluizen. Dit zorgt voor een schone en betrouwbare werking van uw Innova 2.0 inverter monoblock airco.

Energiezuinig koelen en verwarmen met een Innova Airco

De Innova airco’s zijn de beste airconditioners op de markt met invertertechnologie, waardoor de temperatuur sneller daalt en vervolgens op een gelijkmatig tempo wordt gehandhaafd, wat voor u een besparing op het energieverbruik oplevert! Met zijn variabele compressorsnelheden kan een inverter-airconditioner extra snel koelen tijdens die warme zomerdagen, en vervolgens vertragen wanneer dat niet meer nodig is, en dit alles terwijl hij minder elektriciteit verbruikt dan ooit tevoren!

Wat is een monoblock airconditioner?

Monoblock airco’s zijn een energiezuinig alternatief voor traditionele split unit airco systemen. In tegenstelling tot de meeste units van dit type, bevindt de koelmotor zich in de unit zelf en niet in een buitencompartiment! Monoblock airco’s kunnen worden geïnstalleerd als vaste wand- of mobiele modellen; ze variëren meestal van 14″ x14″ tot 20″ x 26″.

Een monoblock airconditioner biedt uitkomst wanneer u opziet tegen de installatie van een split unit airco. Deze airco’s bestaan namelijk uit één deel, waardoor deze eenvoudig door jezelf te installeren is.

Voordelen van monoblock airconditioners

Voordelen van monoblock airconditioners

 • Monoblock airconditioners zijn vaak goedkoper dan split units
 • Monoblock airconditioners kunnen hogere temperatuur bereiken (meer comfort en een aangenaam niveau)
 • Monoblock airconditioners hebben meestal geen last van condenswater en zijn dus beter voor het milieu
 • Monoblocks zijn vaak eenvoudiger te monteren
 • Monoblocks kunnen ook gebruikt worden als warmwaterverwarmer (verwarmende werking)

Ben je op zoek naar een oplossing op maat? Neem snel contact met ons op!

Direct contact opnemen