Close

Toshiba Airco Kopen

Met de steeds extremere zomers lijkt airconditioning meer en meer noodzakelijk te worden in plaats van een luxe. Ze zijn er tenslotte voor om een aangenaam binnenklimaat te creëren. Er zijn verschillende merken airconditioners. Eén daarvan is Toshiba. Als airconditioning producent, maakt het bedrijf vele miljoenen airconditioners per jaar en is daarom één van de meest toonaangevende producenten van airconditioners op globaal niveau. Je kunt het zo gek niet bedenken of Toshiba heeft er wel een gepaste oplossing voor. Ben je benieuwd naar wat nu precies de voordelen zijn van een airco van Toshiba en wat de mogelijkheden allemaal zijn? Dan vind je in dit artikel verkoeling voor je brandende vraag.

Ben je er al uit en wil je meer weten over de prijzen en mogelijkheden? Neem dan gelijk contact met ons op!

Direct contact opnemen

Wat zijn de voordelen van Toshiba?

Er zijn natuurlijk vele producenten van airco’s. Waarom zou je nu juist kiezen voor een product van Toshiba? Nou, vanwege de vele voordelen van het bedrijf natuurlijk. Want niet alleen is Toshiba innovatief en ambitieus, de airco’s zijn ook nog eens energiezuinig en stil. Daar komt nog eens bij dat het bedrijf een breed aanbod aan airconditioners heeft voor zowel zakelijk als particulier gebruik.

Innovatief en ambitieus

‎Omstreeks 1950 is Toshiba begonnen met het produceren van airco’s. Sinds die tijd heeft Toshiba er altijd naar gestreefd om haar airconditioning producten steeds verder te verbeteren. Zo introduceerde Toshiba bijvoorbeeld de rotary compressor en de elektronische besturing. Ook was Toshiba de eerste die het inverter gestuurde systeem en de twin-rotrary compressor op de markt bracht.

Nog net voor de eeuwwisseling introduceerde Toshiba al haar ozonvriendelijke product range. Kortom, Toshiba heeft keer op keer bewezen dat ze altijd streeft naar verbetering en er ook in slaagt steeds weer vernieuwende producten uit te brengen. Nog altijd is Toshiba zeer gemotiveerd om haar systemen en producten te blijven verbeteren. Wanneer je dus een product koopt van Toshiba, ben je er zeker van dat je kiest voor de meest recent ontwikkelde technologie.

Toshiba Airco

Energiezuinig

De ambitieuze en innovatieve drijfveer heeft natuurlijk zeer vooruitstrevende elektronische kennis teweeg gebracht. Mede door de toepassing van deze vooruitstrevende elektronische technologieën zijn de airconditioners van Toshiba zeer energiezuinig. Wat ook bijdraagt aan de energiezuinigheid van hun airconditioning producten, is dat Toshiba alleen gebruik maakt van hoogwaardige en duurzame materialen. Op deze manier zorgen de Toshiba airconditioners niet alleen voor een aangenamer klimaat binnenshuis, maar voor de gehele planeet.

Vele airco’s zijn namelijk slecht voor het milieu aangezien ze ontzettend veel stroom gebruiken en gebruik maken van schadelijke koudemiddelen. Gelukkig is je impact op het milieu dus veel beter wanneer je kiest voor een airconditioning van Toshiba. Daar komt nog eens bij dat Toshiba airconditioners al geruime tijd geen gebruik meer maakt van schadelijke koudemiddelen.

Stil en onopvallend

De innovatieve technologie van Toshiba is niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor je oren. Zo hebben de airconditioners een geluidsarme werking, waardoor je ze zo goed als niet hoort. Daar komt nog eens bij dat de airco’s zeer elegant zijn vormgegeven. Door het gebrek aan lawaai en het elegante design kan de airconditioning bijvoorbeeld in de slaapkamer of in ieder vertrek opgehangen worden zonder dat het het interieur verstoort.

Breed aanbod voor zowel zakelijk als particulier gebruik

Toshiba produceert jaarlijks vele miljoenen airconditioners. Daarmee is het bedrijf één van de meest toonaangevende producenten van airco’s op mondiaal niveau. Toshiba heeft dan ook een zeer uitgebreid portfolio. Zo hebben ze speciale modellen voor woningen, zorginstellingen, horeca, bedrijven, scholen en overheidsgebouwen. Kortom, Toshiba heeft voor iedere situatie de juiste oplossing wat betreft klimaatbeheersing.

De mogelijkheden van Toshiba

Naast het feit dat Toshiba airconditioners vele verschillende voordelen heeft, is er ook veel mogelijk met de airco’s van Toshiba. Zo zijn al hun airco’s niet alleen in staat om te koelen, maar ook om te verwarmen. Daar komt nog eens bij dat ze de lucht kunnen reinigen. Dit kan een positieve uitwerking hebben op je gezondheid.

Toshiba Airco voor het koelen en verwarmen van lucht

Airco’s voor het koelen en verwarmen van lucht

Over het algemeen associëren we airconditioning nog altijd met het koelen van lucht. Airco’s zijn dan ook apparaten die voornamelijk ter sprake komen op de hete zomerdagen wanneer de hitte ieder gebouw is binnengedrongen. Maar praktisch gezien zijn eigenlijk alle Toshiba airconditioners ook in staat om lucht te verwarmen. Dit doen ze veelal met behulp van een warmtepomp.

Een warmtepomp kun je beschouwen als een apparaat welke energie verplaatst in de vorm van warmte. De energie wordt verplaatst van de plek waar het beschikbaar is naar waar deze nodig is. De warmtepomp onttrekt vervolgens warmte (bijvoorbeeld van de buitenlucht) en gebruikt deze om de binnen lucht te verwarmen. Ook wanneer het vriest kan er nog warmte uit de buitenlucht gehaald worden. Het energiegebruik van een warmtepomp is vele malen efficiënter dan dat van een cv-ketel die werkt op gas.

Reinigen van de lucht

De lucht die we dagelijks inademen zit vol met allerlei verontreinigingen. Vooral lucht binnenshuis kan schadelijk zijn voor de gezondheid. Zo kun je door deze verontreinigde lucht last krijgen van astma klachten, allergie, vermoeidheid, hoofdpijn, misselijkheid, benauwdheid, hart -en vaatziekten en nog veel meer.

De aircosystemen van Toshiba zijn uitgerust met speciale filters. Deze filters zorgen ervoor dat vervuilde deeltjes en overtollig vocht uit de lucht verwijderd worden voordat de lucht opnieuw de ruimte ingeblazen wordt. Hierdoor verbeter je de luchtkwaliteit, wat weer ten goede kan komen van je gezondheid.

Airconditioning van Toshiba

Toshiba is dus een ambitieus en innovatief bedrijf, wat blijft streven naar vernieuwing. Deze drijfveer naar vernieuwing heeft ervoor gezorgd dat airconditioners een stuk milieuvriendelijker zijn geworden. Daar komt nog eens bij dat de vooruitstrevende technologie en het elegante design samen een stille en onopvallende airconditioning creëren. En in combinatie met het brede aanbod, vind je bij het bedrijf inderdaad de perfecte airco voor iedere gewenste situatie.

Bovendien moet je bij dit soort airco’s niet alleen denken aan verkoeling, maar ook aan verwarming. Dit komt doordat er gebruik wordt gemaakt van een warmtepomp. Op deze manier kan de airconditioning zowel lucht koelen als verwarmen. Daar komt nog eens bij dat de meeste airconditioners zijn uitgerust met filtersystemen, waardoor de lucht gereinigd wordt. Hiermee voorkom je allerlei nare gezondheidskwaaltjes. Kortom, als je kiest voor airconditioning van Toshiba, kies je voor een innoverend bedrijf dat aandacht heeft voor het milieu, vernieuwing en je gezondheid. Genoeg redenen dus om er ook een aan te schaffen, of dat nu zakelijk of privé is.

Wil je weten wat de mogelijkheden zijn van een Toshiba airco bij jou in huis? Neem gelijk contact met ons op!

Direct contact opnemen