Close

Remarkable 3 Kopen

De ReMarkable 3 is de langverwachte opvolger van de populaire ReMarkable 2 tablet. Deze nieuwe versie van de tablet belooft een reeks aanvullende functies en specificaties, en fans van de ReMarkable zijn dan ook razend enthousiast over de release.

In dit artikel lees je alles wat je moet weten over de ReMarkable 3, inclusief de verwachte releasedatum, functies en geruchten. Of je nu al een trouwe gebruiker bent van de ReMarkable of nieuwsgierig bent naar deze unieke tablet, hier vind je alle informatie die je nodig hebt!

remarkable

Releasedatum van de ReMarkable 3

Hoewel de releasedatum van de ReMarkable 3 nog niet bekend is, wordt verwacht dat de tablet begin 2025 zal worden gelanceerd. We weten nog niet wat de prijs van het apparaat zal zijn, dus het is belangrijk om het bedrijf in de gaten te houden voor eventuele nieuwtjes.

Een ding is zeker: de ReMarkable 3 komt eraan en we kunnen niet wachten! De nieuwe versie belooft een reeks extra functies waar gebruikers naar uitkijken, en we kunnen niet wachten om erachter te komen wat deze functies precies zullen zijn.

ReMarkable 3 features

De ReMarkable 3 is een unieke tablet die specifiek is ontworpen om notities te maken, documenten te bekijken en te lezen. De tablet beschikt over een 10,3-inch CANVAS-display dat vergelijkbaar is met het e-ink-display van de Kindle. Dit scherm maakt het bedienen van het besturingssysteem via het touchscreen zeer eenvoudig. Wanneer je wilt beginnen met schrijven of tekenen op het apparaat, heb je de reMarkable Marker nodig.

Het ontwerp van de ReMarkable 3 is slank en minimalistisch. Het is dan ook de perfecte keuze voor iedereen die op zoek is naar een functioneel en stijlvol apparaat. Het apparaat is ’s werelds dunste tablet, met een dikte van slechts 4,7 mm. Hierdoor neemt de tablet weinig ruimte in beslag in je tas of koffer en is het gemakkelijk mee te nemen. De afmetingen zijn 188 x 246 x 4,7 mm en het gewicht bedraagt slechts 403,5 gram. Dit maakt de tablet niet alleen gemakkelijk te vervoeren, maar ook comfortabel vast te houden tijdens het gebruik.

Geruchten over de ReMarkable 3 tablet

Er zijn verschillende geruchten over de ReMarkable 3, waarvan sommige al dan niet waar kunnen zijn. Zo gaat het gerucht dat er een nieuwe kleuroptie op komst is, terwijl anderen hopen op een versie met mobiele capaciteiten. We weten nog niet wat de toekomst brengt, maar we kunnen wel met zekerheid zeggen dat de ReMarkable 3 de moeite waard zal zijn om op te wachten!

remarkable 3

Wifi Connectiviteit

Met de Wi-Fi-connectiviteit kan je eenvoudig verbinding maken met het internet. Daarnaast beschikt de tablet over 16 GB intern geheugen. Hiermee kan je al je bestanden, notities en documenten veilig en gemakkelijk opslaan. De batterijduur van de ReMarkable 3 is indrukwekkend. Met een gebruiksduur van maximaal twee weken kan je langer werken en productiever zijn zonder je zorgen te maken over het opladen van de batterij.

Cloudservice

En alsof dat nog niet genoeg is, zorgt de reMarkable cloudservice ervoor dat al je bestanden automatisch worden gesynchroniseerd met je telefoon en computer. Hierdoor heb je altijd en overal toegang tot je documenten en notities. Kortom, als je op zoek bent naar een dunne, lichtgewicht en krachtige tablet met geweldige specificaties en functies, dan is de ReMarkable 3 zeker de moeite waard om in de gaten te houden!

Remarkable tablets en duurzaamheid

De ReMarkable tablets zijn duurzaam om verschillende redenen. Ten eerste zijn ze ontworpen om lang mee te gaan en gemaakt van hoogwaardige materialen die bestand zijn tegen dagelijks gebruik. De tablet is bijvoorbeeld voorzien van een schokbestendige buitenkant, zodat deze niet snel beschadigd raakt als hij per ongeluk valt.

Daarnaast zijn de tablets duurzaam omdat ze gebruikmaken van e-ink-technologie, wat betekent dat ze geen achtergrondverlichting nodig hebben om beelden weer te geven. Dit vermindert niet alleen de belasting van de ogen van de gebruiker, maar vermindert ook het energieverbruik van de tablet en verlengt zo de levensduur van de batterij.

Bovendien zijn de tablets van ReMarkable duurzaam omdat ze een milieuvriendelijk alternatief zijn voor traditionele papieren notitieblokken. In plaats van steeds nieuwe papieren notitieblokken te kopen en weg te gooien, kan een ReMarkable-tablet steeds opnieuw worden gebruikt en worden gewist als de pagina vol is. Dit vermindert de hoeveelheid afval die wordt geproduceerd en draagt bij aan een duurzamere toekomst.

Remarkable 3 Alternatieven

reMarkable 2 met Marker en Ultraslanke Grijze Hoes – the Paper Tablet

Ben je op zoek naar een digitaal notitieblok voor thuis of op de zaak? Dan is deze reMarkable 2 - next-generation paper tablet precies wat je nodig hebt. De reMarkable 2 zet je handschrift om in tekst en kan geïntegreerd worden met google drive, dropbox en microsoft onedrive. Maak aantekeningen op pdf bestanden of zet je digitale handtekening eenvoudig onder een contract. Dankzij de meegeleverde marker plus kan je schrijven en tekenen.

BEKIJK OP BOL
remarkable 2

Remarkable ® 2 – Tekentablet – met pen incl gum en grijze slim case folio

Zoek je een manier om je aantekeningen te organiseren? Of lees je vaak PDF bestanden vanaf je scherm en wil je hier eenvoudig aantekeningen bij kunnen maken? Dan is deze reMarkable 2 precies wat je zoekt.

  • 1x Remarkable 2
  • 1x Staedtler Noris Digital Jumbo pen
  • 1x compatibele Zwarte Slim Case Folio
  • 1x Oplaadkabel
  • 1x Quick start guide
BEKIJK OP BOL
remarkable 2 luxe

reMarkable ® 2 – inclusief marker plus en luxe grijze hoes – the Paper tablet!

Nu met gratis 9 extra marker tips! Ben je op zoek naar een digitaal notitieblok voor thuis of op de zaak? Dan is deze reMarkable 2 - next-generation paper tablet precies wat je nodig hebt.

  • 1x Remarkable 2
  • 1x Marker Plus (stylus pen) met gum. Nu met gratis 9 extra marker tips!
  • 1x luxe PU leren beschermhoes
  • 1x Oplaadkabel
  • 1x Quick start guide
BEKIJK OP BOL

Conclusie

Het is belangrijk om te benadrukken dat hoewel er al enige informatie over de ReMarkable 3 beschikbaar is, het nog steeds wachten is op de officiële aankondiging van de fabrikant om de precieze functies en specificaties van het apparaat te kennen. Het is dus mogelijk dat er in de toekomst veranderingen of updates komen die de kenmerken van de ReMarkable 3 beïnvloeden. We moeten dus nog even afwachten wat de exacte features zullen zijn.