Close

EnergieDirect

Wie is Energiedirect?

Energiedirect kwam in 2002 op de markt met als hoofddoel het tegen een lage prijs aanbieden van energie. Ze leveren 100% windenergie uit Europese windmolens. Tegenwoordig hebben ze ruim 700.000 klanten, particulier en zakelijk. Bedrijfskosten worden bespaard door de handige online tools, zoals de app Regelneef. Dit is terug te zien in de prijzen van de energietarieven. In Den Bosch is het hoofdkantoor te vinden van energiedirect. Ze zijn een zelfstandige dochteronderneming van Essent. Online interactie is één van de grootste speerpunten va energiedirect.

Overstappen naar EnergieDirect

energiedirect

Energiedirect

EnergieDirect hanteert momenteel zeer scherpe prijzen welke gebaseerd zijn op 100% windenergie. Voor de website hebben ze in 2016, 2017 en 2018 de beste website behaald.

BEKIJK PRIJS

Wat is de Historie van Energiedirect?

Energiedirect is ontstaan in 2002. Met een team van durfal, positievelingen, aanpakkers en enthousiaste medewerkers zijn ze in staat gebleken bij de top 5 beste energieleveranciers te komen. Als dochteronderneming gaan ze het prijsgevecht met Essent maar al te graag aan.

Klant worden van Energiedirect

Wil je graag zelf alles in de hand hebben en vind je het prettig alles online te regelen? Wacht dan niet langer en stap over. Energie aanbieders willen graag bovenaan de energievergelijker staan en dit bereiken ze met welkomstacties. Om deze reden is het voordelig om via onze energievergelijker over te stappen. Je zult zien dat de prijzen lager zijn dan wanneer je de energieleverancier zelf benadert.

Producten Energiedirect

Naast 100% windenergie heeft Energiedirect ook andere aantrekkelijke producten. Regelneef is een handige app waar je alles bij kunt houden en waar duidelijke overzichten op te vinden zijn. Daarnaast hebben ze de app Tankey. Bij Tankey zijn 200 tankstations aangesloten waar je €0,05 cent korting per liter krijgt op je brandstof.

Wat te doen bij een verhuizing?

Wil je bij je verhuizing overstapen naar een andere leverancier? Dit is te realiseren via onze energievergelijker. Uiteraard kun je ook je contract opzeggen. Wanneer je een contract hebt voor onbepaalde tijd kan dit altijd kosteloos. Heb je nog een contract lopen zal je een opzegvergoeding moeten betalen. Enkele weken na het opzeggen van je contract zul je de eindnota ontvangen.

Opzeggen van je contract bij Energiedirect

Het kan voorkomen dat je je energielevering wilt beëindigen. Wanneer je een contract hebt voor onbepaalde tijd kan dit altijd kosteloos. Heb je nog een contract lopen zal je een opzegvergoeding moeten betalen. Enkele weken na het opzeggen van je contract zul je de eindnota ontvangen.

Contactgegevens Energiedirect

  • Telefoon: 0900-3347328
  • Storingen:080-9009