Close

NutriBullet

Inmiddels weten we wel dat het belangrijk is om voldoende groente en fruit binnen te krijgen. En we weten ook dat dit vaak wat lastiger uit te voeren is in de praktijk. Wanneer je echt wilt proberen om meer groente of fruit binnen te krijgen, zijn smoothies of groentesauzen een goede uitkomst. Het maken van deze vitaminebommen hoeft absoluut niet moeilijk te zijn, zeker wanneer je een NutriBullet blender bezit.

NutriBullet Top 5

NutriBullet 600 watt Zwart

NutriBullet Blender – 8-delig – 600 Watt – Zwart

 • Inhoud: 0,7 liter
 • Vermogen: 600 Watt
 • Geschikt om bevroren fruit mee te mixen
 • Geschikt voor: Smoothies, shakes, babyvoeding en dipsauzen
 • Let op! Deze blender is enkel geschikt voor koude bereidingen
BEKIJK PRIJS
NutriBullet Magic Zilver

Magic Bullet – 11-delig – Blender – Zilver

 • Functies: Blenden, hakken, mixen, snijden, kloppen en malen!
 • Inhoud: 0,5 liter
 • Geschikt voor: Smoothies, babyvoeding, puree en dipsauzen
 • Vermogen: 200 Watt
 • Niet geschikt voor het mixen van bevroren of harde ingrediënten
BEKIJK PRIJS
NutriBullet Pro Rood

NutriBullet Pro – 9-delig – 900 Watt – Blender – Rood

 • Krachtige blender voor sappen, smoothies en shakes!
 • Vermogen: 900 Watt
 • Inhoud: 0,9 liter
 • Geschikt om bevroren ingrediënten in te mixen
 • Geschikt voor: Smoothies, shakes, puree, babysauzen, dipsauzen
 • Verkrijgbaar in verschillende kleuren
BEKIJK PRIJS
NutriBullet Combo

NutriBullet Combo – 11-delig – 1200 Watt – Powerblender

 • Dé alleskunner in de keuken
 • Keuze uit 3 snelheden en 2 standen (blenden en pulseren)
 • Voor warme én koude gerechten
 • Familie formaat blend-/schenkkan, capaciteit 1,8 liter
 • Drie blend-/drinkbekers, 900ml, 700ml en 500ml
 • Twee to-go deksels om je soep/smoothie mee te nemen
BEKIJK PRIJS
Nutribullet Balance

NutriBullet Balance – 9-delig – 1200 Watt – Blender – Zwart

 • Koppel de blender via de app aan je smartphone
 • Smart Nutrition Sensor Technology
 • In een handomdraai lekker, vitaminerijk sap
 • Bluetooth functie en automatische berekening van de voedingswaarden
 • Let op: Deze blender is enkel geschikt voor koude bereidingen
BEKIJK PRIJS

Wat is een NutriBullet?

De NutriBullet is een blender speciaal voor het maken van smoothies. Wanneer je de blender ziet, wordt gelijk duidelijk waarom het deze naam heeft gekregen. De blender heeft namelijk een kogelvorm. Met behulp van de NutriBullet kun je heel snel allerlei smoothies, sappen en shakes maken. Alles wat je graag in je gerecht wilt verwerken doe je namelijk in de doorschijnende beker. Bij een smoothie kan dit allerlei vers fruit zijn, maar ook wat yoghurt of sap kun je hieraan toevoegen. Vervolgens draai je het tussenstuk met het draaiende mes op de blender vast. Tot slot draai je alles op de onderkant van het apparaat vast. Hier bevindt zich namelijk de motor. Nu hoef je het apparaat alleen nog maar aan te zetten en voor je het weet is je smoothie al klaar.

De voordelen van de NutriBullet

Wanneer je al bekend bent met blenders, lijkt het erop dat een NutriBullet een van de vele op de markt is. Toch heeft de NutriBullet een aantal voordelen die het apparaat extra aantrekkelijk maken. Onderstaand gaan we in op de drie voornaamste voordelen van de NutriBullet, namelijk de krachtige motor, veiligheid en het gemak wat betreft het schoonmaken.

Minder voedselverspilling

Duurzaam eten en drinken lijkt steeds meer aandacht te krijgen. Een NutriBullet is daarom niet alleen een handig keukenapparaat, het kan namelijk ook helpen in de strijd tegen voedselverspilling. Groente en fruit dat je normaal gesproken misschien weg zou gooien is namelijk ideaal voor het maken van een lekkere smoothie of shake. Zo krijg je dus extra vitaminen binnen terwijl je ook nog eens duurzaam bezig bent.

Krachtige motor

Ten eerste is de krachtige 600 watt motor vrij uniek voor de NutriBullet. Deze sterke motor zorgt ervoor dat je al vrij snel van je eigen creatie kan genieten. De wattage van de motor kan oplopen tot wel 1200 Watt, afhankelijk van welke uitgave je kiest. De Nutribullet To Go heeft een iets minder krachtige motor van 200 watt.

Veiligheid

De NutriBullet kan alleen aangezet worden wanneer alle onderdelen op de juiste manier vastgeschroefd zitten. Op deze manier loop je niet het gevaar dat het mes begint met draaien terwijl je er nog met je vingers tussen zit. Dit maakt de NutriBullet dan ook erg veilig in het gebruik.

Gemakkelijk schoon te houden

Tot slot is het apparaat heel gemakkelijk schoon te maken. Zo kun je de bovenkant bijvoorbeeld in een sopje doen en deze omspoelen. Ook de draaischroef is gemakkelijk af te soppen. Zorg er alleen wel voor dat je geen etensresten laat indrogen in je NutriBullet. Dit zorgt er namelijk voor dat je langer bezig bent met schoonmaken. Maar je hoeft bij de NutriBullet dus alleen maar de beker en het middenstuk schoon te maken. Dit, in tegenstelling tot vele andere blenders, waarbij het schoonmaakproces wel een dagtaak lijkt. Bovendien kun je de beker van de NutriBullet gebruiken om direct uit te drinken. Dit bespaart je weer wat afwas.

De nadelen van de NutriBullet

Nu je al de voordelen van de NutriBullet gelezen hebt, vraag je je waarschijnlijk af wat dan de nadelen zijn van dit fantastische apparaat. Het klinkt misschien moeilijk te geloven, maar eigenlijk heeft de NutriBullet niet zo gek veel negatieve eigenschappen. Natuurlijk zul je de NutriBullet moeten schoonmaken na gebruik. Dit is echter vrij normaal. Bovendien is het schoonmaken van de NutriBullet totaal niet moeilijk en zo gepiept. Ook is het natuurlijk zo dat de NutriBullet kan gaan lekken wanneer je meer vocht in de beker doet dan het aanbevolen streepje. Maar hier heb je dus geen last van, zolang je de aanbevolen limiet aanhoudt. Het enige echte nadeel wat je zou kunnen bedenken, is dat de blender niet bepaald stil is. Daar staat dan weer tegenover dat je zo klaar bent met blenden. Je hebt dus maar heel eventjes last van de herrie, als het je al stoort!

Welke NutriBullets zijn er?

De NutriBullet komt in verschillende uitgaves. Hoewel deze verschillende uitgaves qua uiterlijk en bediening wel op elkaar lijken, zijn er toch wat belangrijke verschillen tussen de modellen. Hieronder zullen we daarom belichten wat de NutriBullet 600, 900, 1200 en de Balance allemaal kunnen.

NutriBullet 600

Deze uitgave heeft een motor met een vermogen van 600 Watt. Dit vermogen stelt het apparaat in staat om (bevroren) groente en fruit tot een glad geheel te blenden. Met hardere ingrediënten, zoals ijsklontjes of noten, zal de motor te veel moeite hebben. Dit maakt dat de 600 uitgave vooral geschikt is wanneer je milkshakes, cocktails en smoothies met alleen groente en fruit bereidt. De inhoud van de blendbeker is 0,7 liter.

NutriBullet 900

Deze uitvoering heeft een veel sterker vermogen dan zijn voorganger, namelijk 900 Watt. Hierdoor is deze versie geschikt om af en toe harde ingrediënten te mixen. Dus wanneer je af en toe een smoothie met noten of een ijskoffie maakt, kan dit prima. Het is echter af te raden om dit regelmatig of vlak na elkaar te doen. De motor kan namelijk oververhit raken. Uiteraard blijft het regelmatig mixen van zachte ingrediënten, zoals groente en fruit, geen probleem. Verder is de blendbeker net wat ruimer. Deze heeft namelijk een inhoud van 0,9 liter. Ook komt deze versie met een to go deksel, waardoor je je creatie gemakkelijk overal mee naartoe neemt.

NutriBullet 1200

Ook deze uitgave beschikt weer over een to go deksel en heeft een blendbeker met een inhoud van 0,9 liter. Het verschil is echter het vermogen van 1200 Watt. Dit maakt deze versie uitermate geschikt voor wanneer je regelmatig noten, ijsklontjes of andere harde ingrediënten wilt mixen. De motor zal namelijk niet oververhit raken.

NutriBullet Balance

Het vermogen van de NutriBullet Balance is gelijk aan die van de 1200. Maar let op, dit is toch wel een heel andere versie. De NutriBullet Balance beschikt namelijk over verschillende smart functies. Zo is er bijvoorbeeld een app voor je smartphone. In de app vind je allerlei voorgeprogrammeerde recepten. Ook kun je gemakkelijk bijhouden welke voedingsstoffen je precies binnenkrijgt. Bovendien heeft deze blender ook een ingebouwde weegschaal. Op deze manier kun je je ingrediënten direct afwegen in de blender kan. En aangezien je nu precies weet hoeveel je van ieder ingrediënt neemt, kun je ook veel preciezer nagaan hoeveel vitaminen en voedingstoffen je binnenkrijgt.