Close

Deurbel met camera

Misschien heb je het wel eens meegemaakt. Het is al laat op de avond, je hebt al gedoucht en hebt je kleren omgeruild voor je avondtenue, wanneer plots de deurbel gaat. Wie kan dat nou zijn, zo laat op de avond nog? Misschien heb je helemaal geen behoefte om op dit tijdstip nog bezoek te ontvangen en al helemaal niet om je prachtige pyjama te laten zien.

Maar het zou ook maar eens kunnen zijn dat er op dit tijdstip een onguur type voor de deur staat, waar je maar beter niet voor open kunt doen. Aan de andere kant is het natuurlijk al laat en heeft degene aan de andere kant misschien wel hulp nodig, of brengt hij een leuke verrassing met zich mee. Tja, wat kun je op zo moment het beste doen?

Top 5 Deurbellen

deurbel met camera

Ring Video Deurbel 3 Plus

De nieuwe Ring Video Deurbel 3 Plus werkt op batterijen en beschikt over een verbeterde bewegingsdetectie, een close-up zone en Pre-Roll technologie. Deze Ring Video Deurbel heeft een extra videopreview van 4 seconden. Dit houdt in dat er van elke bewegingsgebeurtenis automatisch een opname wordt gemaakt zelfs al voordat je een melding op je smartphone of tablet ontvangt. Wil je nóg meer uit dit product halen? Voor slechts €3,- per maand kun je gebruik maken van Ring Protect, een uitgebreide service die video- en foto-opnamen voor deurbellen en camera's activeert.

 • 1080p HD-video met tweerichtingsspraak
 • Geavanceerde instellingen voor bewegingenmet de videofunctie Pre-Roll
 • Dual-band 2,4 GHz- en5 GHz-connectiviteit
 • Sneloplaadbare batterijenset
 • Nachtzicht
BEKIJK PRIJS
deurbel met camera

Ring Video Deurbel 3

De Ring Video Deurbel 3 is misschien wel de meest gekozen slimme deurbel van het moment. Of je nu thuis of onderweg bent, middels je smartphone kun je ten alle tijden zien wie er bij jou voor de deur staat. De Ring Video Deurbel 3 is uitgerust met een 1080p camera voor haarscherp beeld waarbij tweerichtingsspraak mogelijk is. Als klap op de vuurpijl beschikt deze slimme deurbel ook nog eens over een bewegingssensor die je helemaal naar eigen wens kunt instellen.

 • 1080p HD-video met tweerichtingsspraak
 • Geavanceerde instellingen voor bewegingen
 • Dual-band 2,4 GHz- en 5 GHz-connectiviteit
 • Oplaadbare batterij
 • Nachtzicht
BEKIJK PRIJS
deurbel met camera

Eufy Video Deurbel – Draadloos – Inclusief HomeBase – WiFi vereist

De draadloze deurbel met camera van Eufy is gemakkelijk te installeren en werkt op batterijen. Je kunt niet alleen zien wie er voor je deur staat, ook is het mogelijk om met je bezoekers te praten. Deze slimme deurbel is uitgerust met een Sony 2K-sensor waardoor je alles kunt bekijken in perfecte resolutie. Tevens is de Eufy Video Deurbel bestand tegen extreme temperaturen (IP65 weerbestendig) van maar liefst -20°C tot 50°C. De batterijen gaan 180 dagen mee voordat deze opgeladen dienen te worden. Dit product zal zeker voldoen aan je verwachtingen.

 • 2,5x de duidelijkheid: met de ingebouwde Sony 2K-sensor
 • Eufy beschermt jou, je gezin en je privacy
 • Geen maandelijkse kosten
 • Detectie op het volgende niveau
 • Batterijduur van 180 dagen
BEKIJK PRIJS
deurbel met camera

SecuFirst DID701B – Wi-Fi deurbel met camera en draadloze gong – 1080P

Mis nooit meer een bezoeker dankzij de slimme deurbel van SecuFirst. Wanneer er iemand aanbelt ontvang jij een melding op je smartphone of tablet en sta je in direct contact met je bezoeker. De camera beschikt over een extra grote kijkhoek van maar liefst 140° zodat je bezoeker(s) altijd goed in beeld zijn. Er worden automatisch beelden van je bezoekers opgenomen en opgeslagen op de meegeleverde micro SD kaart van 16GB. Deze beelden zijn eenvoudig terug te kijken en te downloaden. Is 16GB niet genoeg? Je kunt de meegeleverde SD kaart eenvoudig vervangen met een 128GB micro SD kaart.

 • Overal ter wereld zien wie er aan je deur staat
 • Zowel overdag als 's nachts scherp beeld
 • Geschikt voor binnen en buiten
 • Verlichting met geïntegreerde camera
 • Koppel diverse smartphones of tablets
BEKIJK PRIJS
deurbel met camera

Video Deurbel met Camera en WIFi – HD – Intercom

Met deze draadloze, slimme videodeurbel mis je nooit meer bezoek aan huis en sta je altijd in contact met degenen die voor jouw voordeur staan. Via de app op je smartphone kun je door de 720p HD groothoek camera precies zien wie er voor de deur staat waarbij je door de ingebouwde speakers en microfoon ook nog eens met ze kunt praten. Door de infrarood functie heb je zowel overdag als 's avonds een helder beeld tot je beschikking. Tevens beschikt deze slimme deurbel over een bewegingssensor die helemaal naar eigen wensen in te stellen is.

 • Aangename buitenbel
 • PIR-Detectie
 • Infrarood nachtzicht
 • Cloud / SD kaart
 • Extra lange batterijduur
BEKIJK PRIJS

Het ziet ernaar uit dat dit soort dilemma’s tot het verleden gaan behoren. Apparatuur wordt steeds geavanceerder en langzaam maar zeker toveren we onze huizen om tot domotica of heuse smart homes. Naast het automatisch instellen van verlichting of de verwarming op afstand bedienen, kan ook de voordeur zo aangepast wordt dat deze helemaal past binnen je smart home.

Want misschien heb je het al gemerkt; de deurbel met camera is op komst. Wanneer de deurbel gaat zal de camera registreren wie er voor de deur staat. Op deze manier hoef je de deur dus niet open te doen om erachter te komen wie er heeft aangebeld.

Maar je kunt nog verder gaan. Naast deze deurbel met camera is er nu ook de slimme deurbel. Deze slimme deurbel is te vergelijken met al je andere apparatuur op je smartphone. De slimme deurbel heeft namelijk ook een app. De deurbel zelf is verbonden met Wifi of LAN. Wanneer er iemand op de bel drukt, zal de app je een melding sturen op je telefoon. Dit betekent niet alleen dat je niet van de bank hoeft op te staan om te zien wie er aanbelt, maar ook dat je niet eens thuis hoeft te zijn!

Via de app kun je namelijk communiceren met de persoon voor je deur. Niet alleen handig om je bezoek te laten weten dat je zo weer terug bent, maar ook erg praktisch als er iemand aanbelt die je niet kent. Zo kun je heel gemakkelijk vragen wat ze komen doen en, als je het niet vertrouwt, ze vriendelijk verzoeken om te vertrekken.

Kun je eigenlijk in het donker zien met een slimme deurbel?

Een deurbel met camera klinkt voor vele als een goede uitkomst. Maar natuurlijk is het zo dat het ‘s nachts moeilijker is om dingen goed te zien. Waarschijnlijk heb je wel ervaren dat de foto’s die je ’s nachts maakt niet zo duidelijk zijn als overdag. Gelukkig houden de meeste deurbellen met camera hier rekening mee. Vandaar ook dat de deurbel met camera vaak is uitgerust met nachtvisie.

Op deze manier stuurt de deurbel met camera nog steeds scherpe beelden naar je smartphone, tablet of computer, ook al is het al donker. De camera’s maken hiervoor vaak gebruik van infrarood. Dus ook later op de avond hoef je niet te gissen naar wie er heeft aangebeld.

Hoe zit het met energieverbruik dan?

Een deurbel moet eigenlijk altijd aan staan. Het is namelijk niet echt te voorspellen wanneer er iemand probeert aan te bellen. Vooral als je een slimme deurbel met camera hebt, waarmee je dus ook wanneer je niet thuis bent kunt zien wie er aanbelt, verbruikt de deurbel dag en nacht energie. Maar is het niet ontzettend slecht voor het milieu om zoveel energie te verbruiken voor een deurbel? En daar komt nog eens bij dat je dit verhoogde energie verbruik natuurlijk ook terug zult zien op je energierekening.

Hoewel het zo is dat een slimme deurbel met camera in principe altijd aangesloten is, zijn er slimme deurbellen die hiervoor een oplossing bedacht hebben. Sommige deurbellen met camera zetten zichzelf namelijk in de slaapstand om energie te besparen. Wanneer er op de bel gedrukt wordt, wordt de deurbel uit zijn slaap gehaald. Vanaf dat moment zoekt de deurbel opnieuw verbinding met het draadloze netwerk.

Is de verbinding gevonden, dan zal je een melding ontvangen op je telefoon dat er iemand aanbelt. Zo verbruikt de bel dus niet constant energie. Dat is beter voor je energierekening en het milieu. Hou er wel rekening mee dat het zo’n 30 seconden voorbij kunnen gaan voordat de deurbel zijn verbinding met het draadloze netwerk heeft teruggevonden. De mogelijkheid bestaat dat sommige ongeduldige mensen aan de deur dan al vertrokken zijn. Mocht je dit vervelend vinden, dan is het ook mogelijk om te kiezen voor een deurbel zonder deze slaapstand.

Combinatie met het slim deurslot

Naast slimme deurbellen hebben ook slimme deursloten hun weg naar Nederland gevonden. Wanneer je dus via de camera ziet dat er een bekende voor de deur staat, kun je ook op afstand de deur openmaken. Zo hoef je al helemaal niet meer open te maken. Maar ook wanneer er een vriend voor de deur staat terwijl je eventjes weg bent, kun je deze gewoon binnen laten. Erg handig wanneer de weersomstandigheden gewoonweg niet geschikt zijn om buiten te blijven staan.

Genoeg redenen om ook een camera bij je deurbel te willen

Een deurbel die je laat zien wie er aanbelt heeft verschillende voordelen. De dagen dat je jezelf afvraagt wie er voor de deur staat en of je wel echt open moet doen zijn voorbij. Via je telefoon kun je namelijk altijd zien wie er zo net heeft aangebeld, waar je ook bent! Wanneer je van huis weg bent, kun je nog steeds communiceren met je onverwachte bezoeker. Op deze manier kun je laten weten wanneer je terug bent, of bij wie ze eventueel even kunnen aanbellen om te wachten.

Koppel je de deurbel met een camera ook nog eens aan een slim slot, dan zou je eventueel ook nog de deur open kunnen maken op afstand. Maar afgezien van het gemak welke dit soort deurbellen bieden, kunnen ze ook zorgen voor extra veiligheid. Want niet alleen hoef je niet meer open te doen wanneer je het niet vertrouwd, je kunt sommige camera’s ook zo instellen dat de camera de beelden opneemt wanneer beweging geregistreerd wordt. Deze beelden kun je live bekijken, maar ook later nog terugkijken. Op deze manier doet een camera bij de deur dus ook dienst als beveiligingscamera.

Genoeg redenen dus om ook een deurbel met camera aan te schaffen. Er zijn al vele verschillende varianten op de markt, zoals bijvoorbeeld de Ring Deurbel. Dit kan misschien wat verwarrend zijn. Om het je iets gemakkelijker te maken, kun je de beste selectie op deze pagina vinden.