Close

Ring deurbel kopen

Een deurbel met camera kan ontzettend handig zijn. Zo weet je namelijk altijd wie er voor op bezoek komt, zonder dat je daarvoor de deur open hoeft te maken. Hoewel verschillende merken hun eigen variant van de deurbel met camera op de markt gebracht hebben, is de Ring deurbel toch misschien wel het populairst. Wanneer er aangebeld wordt, zal de Ring deurbel op je pc, tablet of smartphone laten zien wie de beller is. Aangezien de Ring Video doorbell uitgerust is met een HD camera, hoef je niet bang te zijn voor wazige beelden. De opnames zijn namelijk altijd van top kwaliteit.

Ring Video Deurbel Top 5

deurbel met camera

Ring Video Deurbel 3 Plus

De nieuwe Ring Video Deurbel 3 Plus werkt op batterijen en beschikt over een verbeterde bewegingsdetectie, een close-up zone en Pre-Roll technologie. Deze Ring Video Deurbel heeft een extra videopreview van 4 seconden. Dit houdt in dat er van elke bewegingsgebeurtenis automatisch een opname wordt gemaakt zelfs al voordat je een melding op je smartphone of tablet ontvangt. Wil je nóg meer uit dit product halen? Voor slechts €3,- per maand kun je gebruik maken van Ring Protect, een uitgebreide service die video- en foto-opnamen voor deurbellen en camera's activeert.

 • 1080p HD-video met tweerichtingsspraak
 • Geavanceerde instellingen voor bewegingenmet de videofunctie Pre-Roll
 • Dual-band 2,4 GHz- en5 GHz-connectiviteit
 • Sneloplaadbare batterijenset
 • Nachtzicht
BEKIJK PRIJS
deurbel met camera

Ring Video Deurbel 3

De Ring Video Deurbel 3 is misschien wel de meest gekozen slimme deurbel van het moment. Of je nu thuis of onderweg bent, middels je smartphone kun je ten alle tijden zien wie er bij jou voor de deur staat. De Ring Video Deurbel 3 is uitgerust met een 1080p camera voor haarscherp beeld waarbij tweerichtingsspraak mogelijk is. Als klap op de vuurpijl beschikt deze slimme deurbel ook nog eens over een bewegingssensor die je helemaal naar eigen wens kunt instellen.

 • 1080p HD-video met tweerichtingsspraak
 • Geavanceerde instellingen voor bewegingen
 • Dual-band 2,4 GHz- en 5 GHz-connectiviteit
 • Oplaadbare batterij
 • Nachtzicht
BEKIJK PRIJS
ring deurbel

Ring Video Deurbel 2

 • Keuze tussen bedrading of oplaadbare batterij
 • Mogelijkheid om de deurbel in huis te horen
 • Veiligheidsring rondom je huis
 • Altijd een directe verbinding met de deurbel via de app
BEKIJK PRIJS
ring deurbel

Ring Door View Cam – Slimme deurspion

 • HD-video met tweewegsaudio
 • Instelbare bewegingsdetectie
 • Werkt met Alexa
 • Verwisselbare batterij
 • Geschikt voor deuren met een dikte van 34-55 mm
BEKIJK PRIJS
ring deurbel

Ring Video Doorbell Pro Plug-In

 • Gepersonaliseerde bewegingsdetectie
 • Wificonnectiviteit van 2,4 GHz en 5 GHz
 • 1080p HD-video
 • Nachtzicht met infrarood
 • Tweerichtingsspraak met ruisonderdrukking
BEKIJK PRIJS

Door middel van de Ring deurbel weet je dus altijd wie er voor je deur staat, of je zelf nu thuis bent of niet. De deurbel van Ring maakt namelijk verbinding met de bijbehorende app op je smartphone. Vervolgens zal de app een melding geven wanneer er aangebeld wordt en kun je de live beelden in de app bekijken.

Naast het zien van je beller is het ook mogelijk om met degene te communiceren. Ook dit gaat via de app. Op deze manier kun je aan de beller uitleggen dat je niet open kunt doen aangezien je nog niet thuis bent.

De Ring deurbel is ook nog uitgerust met een bewegingsmelder. Zo weet je dus al dat er aangebeld gaat worden, nog voordat het gebeurt. Ook wanneer er alleen maar beweging gedetecteerd is, maar niet aangebeld wordt, zal de app hier een melding van maken. Dit kun je zien als een extra beveiliging van je huis.

Niet alleen is het mogelijk om live te zien wanneer er iemand voor je deur staat, wanneer je een Ring Protect abonnement afsluit zullen alle beeldmaterialen bewaard worden in de Cloud. Deze kun je vervolgens wanneer je maar wilt terugkijken.

Voordelen Ring deurbel

Wanneer je op zoek bent naar een slimme deurbel, is de ring deurbel dus een uitstekende keuze. Zoals je hierboven hebt kunnen lezen beschikt de Ring Video doorbell namelijk over verschillende voordelen. Om dit wat overzichtelijker te maken, hebben we hieronder de 7 voornaamste voordelen voor je op een rijtje gezet.

Man die aanbelt

1 : Perfecte beeldkwaliteit

De Ring deurbel is uitgerust met een camera met 1080p HD beeldkwaliteit. Op deze manier ben je ervan verzekerd dat je ook daadwerkelijk kan zien wie er voor je aanbelt. Je hoeft dus niet bang te zijn voor wazige opnames.

2 : Direct zicht op je bezoeker

De Ring deurbel geeft je een melding zodra er beweging gedetecteerd is of wanneer de deurbel ingedrukt wordt. Via de app kun je vervolgens gelijk zien wie er op dat moment voor je deur staat. Je hoeft dus niet per se thuis te zijn of de deur ook echt open te doen wanneer je wilt weten wie er zojuist heeft aangebeld.

3 : Communicatie via de app

Naast het feit dat je de beller kan zien, kun je via de app ook met je bezoeker communiceren. De Ring deurbel is namelijk ook uitgerust met een microfoon en een speaker. Op deze manier kun je de beller inlichten dat je momenteel nog niet thuis bent en kunnen je overleggen met de beller wat deze het beste kan doen.

4 : 160 graden zicht

Naast de goede beeldkwaliteit is het ook nog eens zo dat de camera een kijkhoek heeft van 160 graden. Zo hebt je dus een breed beeldoverzicht, mits niks het zicht belemmerd natuurlijk.

5 : Nachtvisie

Ook ’s nachts is het met de Ring video doorbell geen verrassing meer wie er aanbelt of wat zojuist voor de deur heeft bewogen. Dit komt doordat de camera in staat is om over te schakelen op nachtvisie wanneer het te donker wordt. Zo heb je ’s nachts ook scherpe opnames ter beschikking.

6 : Beelden opslaan

Wil je meer dan alleen live beelden kijken? Dan bestaat er ook de mogelijkheid om opnames op te slaan in de Cloud. Wanneer dit wenselijk is, kun je ervoor kiezen om een Ring Protect abonnement af te sluiten.

7 : Gemakkelijke installatie

Tot slot is het zo dat je weinig technisch inzicht nodig hebt om de Ring deurbel te installeren. Dit heb je namelijk vrij eenvoudig gedaan, zelfs wanneer je niet zo technisch bent.

Ring Deurbel in gebruik

De verschillende opties van Ring

Een Ring Video Deurbel is dus eenvoudig te installeren. Door de HD camera, 160 graden kijkhoek en nachtvisie ben je ervan verzekert dat je altijd goed zicht hebt op je beller. Ook is het mogelijk om door middel van de speaker en ingebouwde microfoon te communiceren met je beller. En wanneer je beelden terug wilt kijken kun je ervoor kiezen om een Ring Protect abonnement af te sluiten. Hierdoor worden alle opnames namelijk opgeslagen in de Cloud.

Inmiddels beschikt Ring al over enkele verschillende modellen met ieder hun eigen features. Hieronder zullen we de Ring video deurbel 2, 3 en de Pro wat meer belichten.

Ring Video Deurbel (tweede generatie)

De Ring video deurbel 2 betreft de tweede generatie van de originele Ring Video Doorbell. Dit is dan ook de deurbel van Ring met de laagste prijs. Natuurlijk wordt deze lage prijs wel enigszins gecompenseerd door de specificaties. Zo kun je de batterij van de tweede generatie bijvoorbeeld niet uitnemen. Als gevolg hiervan is het noodzakelijk om hem weg te halen bij de deurpost om hem op te laden, wanneer je deze draadloos geïnstalleerd hebt.

Ook is de kijkhoek iets kleiner dan bij de andere modellen, namelijk 155 graden in plaats van de 160 waarover de andere modellen beschikken. Desondanks functioneert hij nog steeds prima als slimme deurbel en is het een uitstekende optie wanneer al die extra functies overbodig voor je zijn of wanneer je budget niet zo groot is.

Ring Video Deurbel 3

In tegenstelling tot de tweede generatie, is het bij nummer drie wel mogelijk om de batterij uit te nemen. Dit maakt het opladen een stuk gemakkelijker. Wat betreft de beeldkwaliteit van de video doorbell nummer 3 is deze gelijk aan die van de tweede generatie. Echter is het wel zo dat de nummer 3 beschikt over dual band wifi, namelijk 2,4 GHz en 5 GHz. Dit maakt dat de kans dat het signaal wegvalt veel kleiner bij de nummer 3 in vergelijking tot de tweede generatie.

Ring Video Deurbel Pro

Momenteel is de Ring Video Doorbell Pro de meest geavanceerde deurbel die Ring op de markt heeft gebracht. Wat betreft de installatie hoef je slechts de stekker in het stopcontact te steken en je bent klaar. Net als de nummer 3 beschikt ook de Pro over dual band wifi en heeft deze een kijkhoek van 160 graden.

Wat de Pro uitvoering verder onderscheid is dat het mogelijk is om zes seconden terug te kijken vóór een bepaalde gebeurtenis, ook al heb je geen Ring Protect abonnement. Op deze manier kun je toch een beter beeld van de situatie krijgen. Daarnaast is het mogelijk om met de Ring Pro de bewegingsdetectie volledig zelf in te stellen. Wanneer je dus een Ring Pro aanschaft wordt het mogelijk om heel nauwkeurig aan te geven welke gebieden je extra goed wilt monitoren.

Welke Ring deurbel is het beste voor jou?

Zoals je hierboven hebt kunnen lezen, zijn er dus lichte verschillen wat betreft het specifieke model Ring deurbel. Welk model je het beste kunt kiezen hangt af van je persoonlijke wensen en je budget. De tweede generatie is het goedkoopst, maar heeft dan ook de minste extra functies. Zijn deze extra functies niet echt nodig? Dan kun je prima voor de goedkoopste variant kiezen.

Alle deurbellen van Ring zijn immers in staat om goed beeldmateriaal te leveren wanneer er aangebeld wordt. Voor degene die echt het totaalpakket wil, is er de Ring Pro. Hoewel je hier wat meer voor betaalt, ben je er, door zijn extreem simpele installatie en dual wifi verbinding, zeker van dat er niks mis kan gaan. En voor wie iets zoekt tussen deze twee opties is er de Ring deurbel nummer 3.