Close

Green Juice Kopen

We willen eigenlijk allemaal wel gezonder leven. Helaas lukt dat niet altijd even goed. Zo is het toch vaak lastig om alle gezonde voedingstoffen op één dag binnen te krijgen. Daarvoor moet je vaak namelijk allerlei zeldzame en dure ingrediënten in huis halen, waarvan je niet goed weet hoe je ze precies in je eetpatroon kunt verwerken. Voor veel mensen zijn smoothies dan ook een ware uitkomst.

Met de Nutribullet, of een ander soort smoothie maker, maken ze de allerlekkerste sapjes klaar. Maar ook dat is helaas niet voor iedereen weggelegd. Zo zul je toch voor verse ingrediënten moeten zorgen wanneer je een smoothie wilt maken. En ook het snijden van de ingrediënten, bereiden van je smoothie en schoonmaken van je mixer is iets waar niet iedereen iedere dag tijd voor heeft.

Wil je ook graag meer gezonde voedingstoffen binnenkrijgen, maar heb je hier nogal moeite mee? Dan heb ik goed nieuws voor je! Het merk Nutribites komt namelijk met de oplossing: Nutribites Green Juice. Nutribites Green Juice helpt je namelijk om vele belangrijke voedingsstoffen binnen te krijgen binnen zo’n 30 seconden! En dat, terwijl je niet allerlei vreemde ingrediënten hoeft aan te schaffen of nog uren in de keuken bezig bent met schoonmaken.

Nutribites Green Juice

green juice

Nutribites Green Juice

Haal dagelijks belangrijke voedingsstoffen uit de beste superfoods, groenten, fruitsoorten, kruiden, groene thee en probiotica. Nutribites Green Juice is makkelijk in gebruik en helpt je om belangrijke voedingsstoffen binnen te krijgen uit 31 verschillende soorten groente, fruit, superfoods, kruiden, probiotica en mineraalrijke algen.

BEKIJK PRIJS

Wat zit er allemaal in Nutribites Green Juice?

Nutribites Green Juice bevat allerlei superfoods. Superfoods zouden allerlei positieve effecten op je gezondheid kunnen hebben, doordat ze veel goede voedingsstoffen en antioxidanten bevatten. Maar welke superfoods zitten er dan precies verwerkt in de superfoodies Green Juice van Nutribites?

Tarwegras

Tarwegras is de jonge, groene scheut van de tarweplant. Het is rijk aan vele mineralen, zoals ijzer, calcium en magnesium. Ook bevat tarwegras vitamine A, C, E, K en B-complex. Tarwegras zou je kunnen ondersteunen bij het afvallen en zou je cholesterol kunnen verlagen. Bovendien bevat tarwegras chlorofyl, wat goed is voor je huid. Daar komt nog eens bij dat tarwegras je immuunsysteem een boost geeft. Ook werkt het ontstekingsremmend.

Gerstegras

Gerstegras is, net als tarwegras, een jonge scheut. Deze keer is het de scheut van gerst. Wat betreft de voedingswaarde lijkt gerstegras erg op tarwegras. Gerstegras is echter uniek in zijn pijnverzachtende werking. Ook zou gerstegras een goede uitwerking hebben op het hart- en vaatstelsel.

Chlorella

Chlorella is een zoetwateralgje welke oorspronkelijk afkomstig is uit Oost-Azië. Het is één van de oudste vormen van plantaardig leven op aarde! Chlorella bevat zo’n beetje alle vitamines, met uitzondering van vitamine D. Ook bevat het algje veel mineralen, zoals ijzer en calcium. Daar komt nog eens bij dat het algje rijk is aan essentiële suikers, aminozuren, eiwitten, enzymen, vetzuren en antioxidanten. Door al deze voedingstoffen kan chlorella een positieve uitwerking hebben op je gezondheid. Zo zou het ondersteunend kunnen werken bij de hormoonbalans van je lichaam. Ook zou het kunnen helpen bij het regulieren van de bloedsuikerspiegel en bij kunnen dragen aan een goede spijsvertering.

Spirulina

Een ander soort alg is spirulina. Deze alg is rijk aan vitamine A, C, E, K, B1, B2 en B6. Ook bevat het mineralen als calcium, magnesium en ijzer. Maar spirulina staat vooral bekend om de hoge eiwitconcentratie. Zo zou spirulina meer eiwitten bevatten dan vlees of soja. Ook is het een rijke bron van de essentiële vetzuren GLA, DHA en EPA. Spirulina is onder andere goed wanneer je je vermoeid voelt. Bovendien zou het de schildklier kunnen ondersteunen. Daarnaast draagt het algje bij aan het behouden van sterke botten en tanden.

Kelp

Ook kelp is weer een ander soort alg. Kelp is voornamelijk rijk aan jodium. Jodium hebben we nodig voor het behoud van een gezonde stofwisseling. Ook bevat deze alg weer ontzettend veel vitamines. In 100 gram kelp zit bijvoorbeeld maar liefst 63 % van de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid vitamine K. Ook de mineralen magnesium, ijzer, calcium, natrium, zink, mangaan, fosfor en kalium zijn rijkelijk aanwezig in kelp. Bovendien wordt er beweerd dat kelp je kan ondersteunen in de strijd tegen een ouder wordende huid. Zo zou het algje allerlei huid verstevigende eigenschappen bevatten.

Acerola

Acerola is een bes uit Brazilië. Het besje heeft een ontzettend hoge dosis vitamine C. Een paar gram acerola bevat evenveel vitamine C als een kilo sinaasappels. Dit zou je weerstand kunnen ondersteunen en kunnen bijdragen aan gezonde weefsels. Bovendien zou acerola medicinale eigenschappen hebben tegen suikerziekte.

Appelvezels

We zijn allemaal wel bekend met appels. Maar wist je dat de vezels van appels veel pectine bevatten? Hierdoor kunnen appelvezels de spijsvertering goed ondersteunen.

Groene thee bladeren Green Juice

Groene thee bladeren

Groene thee heeft vele antibacteriële, ontgiftende en antivirale stofjes. Ook is het goed om pijn, stress en misselijkheid te verminderen. Daarnaast zou groene thee helpen bij het versnellen van je stofwisseling. Zo zit er ECGC in. Dit stofje helpt het lichaam om vet gemakkelijker te gebruiken als energiebron. Dit kan je helpen bij het afvallen. Vanwege de grote hoeveelheid antioxidanten is deze thee ook goed voor je weerstand.

Fruit- en groente extracten

Om voor extra antioxidanten te zorgen, is er een gehele mix van groente en fruit aan het Nutribites Green Juice poeder toegevoegd. Zo krijgt je weerstand nogmaals een extra boost.

Ashwaganda-extract

De ashwaganda-wortel wordt in de traditionele hindoeïstische geneeskunde al eeuwenlang gebruikt om allerlei kwalen te behandelen. Er wordt beweerd dat ashwaganda de conditie van zowel de geest als het lichaam verbetert.

Probiotica

Natuurlijk zijn er ook probiotica aan Nutribites Green Juice toegevoegd. Probiotica bevatten goede bacteriën die zouden kunnen bijdragen aan het herstel van je darmflora.

5 belangrijke enzymen

Tot slot zijn er nog 5 heel belangrijke enzymen aan Green Juice toegevoegd, namelijk amylase, protease, cellulase, lactase en lipase. Deze enzymen helpen je om alle goede voedingstoffen in Green Juice beter op te nemen.

Green Juice Kopen

Hoe maak je een Green Juice?

Green Juice bevat dus vele goede voedingstoffen. Het mooie is dat je Green Juice letterlijk binnen no time gemaakt hebt. Het enige wat je hoeft te doen is een maatschepje van ongeveer 10 gram Green Juice poeder door je water te roeren en je bent al klaar! Natuurlijk zou je er ook voor kunnen kiezen om in plaatst van water een glas plantaardige melk te pakken of een bakje yoghurt. Zo maak je dus in een handomdraai een meest vezelrijke Green Juice klaar.

Ben je juist wat creatiever in de keuken? Dan heeft Nutribites al helemaal iets leuks voor je! Als je besluit Green Juice te bestellen dan ontvang je namelijk een gratis digitaal receptenboek. In het digitale receptenboek vind je 20 verschillende recepten om Green Juice in te verwerken. Van pannenkoeken tot smoothie bowls, er is van alles in het receptenboek te vinden!

Green Juice poeder voor een gezonde smoothie zonder gedoe

Superfoodies Green Juice is dus de ideale manier om in een handomdraai allemaal gezonde voedingsstoffen binnen te krijgen. In het poeder zitten allerlei superfoods verwerkt. Hierdoor geef je niet alleen je immuunsysteem een boost, maar kun je je lichaam ook helpen om allerlei kwaaltjes te voorkomen. Green Juices van Nutribites zijn ook geschikt voor veganisten. In iedere pot zit wel 300 gram, dus je kunt even vooruit. Bovendien kun je heerlijk variëren door het handige receptenboekje wat je gratis toegestuurd krijgt bij je Green Juice bestelling. Kortom, goede Green Juice is dus een ideaal voedingssupplement dat je heel eenvoudig kunt gebruiken als aanvulling op je voedingspatroon.

NutriBullet Combo