Close

KlikAanKlikUit kopen

Wanneer je jouw huis langzaam maar zeker omtovert tot een echt smart home, is een van de handige functies dat je apparatuur op afstand kunt bedienen. Eén van de manieren om dit te doen is door middel van het KlikAanKlikUit systeem. KlikAanKlikUit is, net als Z-Wave, een manier om apparatuur vanaf een afstand te bedienen. Het  systeem bestaat uit verschillende zenders en ontvangers. Met deze zenders en ontvangers kun je niet alleen apparatuur, maar ook verlichting, zonwering, gordijnen, beveiliging en nog veel meer eenvoudig bedienen vanaf een afstand. Daarnaast bestaat ook de mogelijkheid om al deze verschillende onderdelen van je smart home te automatiseren vanuit slecht één enkele app.

Beste KlikAanKlikUit Producten

klikaanklikuit

KlikAanKlikUit Startset – 3 Schakelaars met Afstandsbediening – APC3-2300R (NL)

Een geweldige starter set met 3 stekkerdoos schakelaars (inclusief afstandsbediening) waarmee je jouw verlichting of apparaten eenvoudig kunt bedienen.

 • Wattage: tot 2300 Watt per ontvanger
 • Zendbereik: Tot 30m binnenshuis, tot 70m open veld (afhankelijk van lokale omstandigheden
 • LET OP: Niet geldig voor stopcontacten in België
BEKIJK PRIJS
klikaanklikuit

KlikAanKlikUit Opbouwschakelaar – AWST-8800

Met deze KlikAanKlikUit Opbouwschakelaar bedien je draadloos en eenvoudig al je apparaten of verlichting. Maak je set compleet door deze zender te combineren met één of meerdere ontvangers.

 • Geen gedoe met draden of hoge spanning
 • Zendbereik: 30 meter (open lucht 70 meter
 • Inclusief 12 Volt alkaline batterij type A23
BEKIJK PRIJS
klikaanklikuit

KlikAanKlikUit ICS-2000 Octopus Internet Control Station

De KlikAanKlikUit ICS-2000 Octopus Internet Control Station is de ideale oplossing om jouw huis draadloos te bedienen en te bewaken met je smartphone of tablet.

 • Domotica toepassingen: Verlichting & Zonwering
 • Bediening via app
 • Protocol ZigBee
BEKIJK PRIJS
klikaanklikuit

KlikAanKlikUit Afstandsbediening – AYCT-102

Met deze KlikAanKlikUit Afstandsbediening bedien je al jouw verlichting en apparaten eenvoudig vanaf de bank.

 • Draadloos bereik tot 30 meter (zelfs door muren)
 • 16 lampen onafhankelijk van elkaar bedienen of meerdere lampen met 1 knop
 • Compatibel met alle KlikAanKlikUit ontvangers
 • Perfect voor eenvoudige bediening van alle lampen en apparaten voor mensen met een beperkte mobiliteit
BEKIJK PRIJS
klikaanklikuit

KlikAanKlikUit – Inbouwschakelaar voor Draadloos Schakelen – ACM-2000 – Wit NL

De ACM-2000 inbouwschakelaar zorgt ervoor dat jij je verlichting of andere apparaten eenvoudig draadloos kunt bedienen.

 • Kan eenvoudig aan het plafond, in een montagedoos of kast worden bevestigd
 • Werkt met alle lampen en/of apparaten tot 2000 Watt
 • De ideale oplossing voor het draadloos bedienen van hanglampen, plafonnieres en wandlampen
 • Let op: de ACM-2000 inbouwschakelaar werkt niet met bestaande wandschakelaars
BEKIJK PRIJS
slimme rookmelder

KlikAanKlikUit – Draadloze Rookmelder – ZSDR-850

Met de Trust Smart Home rookmelder haal je een slimme rookdetector in huis waardoor je je weer een stukje veiliger kunt voelen in huis.

 • Werkt op batterij
 • Niet koppelbaar
 • Bediening via app
BEKIJK PRIJS

Wat zijn de voordelen van een KlikAanKlikUit systeem?

Door je slimme apparatuur te koppelen aan het KlikAanKlikUit systeem maak je jouw smart home in één klap nog comfortabeler, gemakkelijker, duurzamer en veiliger. Ben jij ook benieuwd naar wat een KlikAanKlikUit jou zou kunnen bieden? Dan wil je misschien onderstaande vier voordelen goed doorlezen.

Voordeel 1: Nog eenvoudiger bedienen met KlikAanKlikUit

Een KlikAanKlikUit systeem maakt het bedienen van de lichten nóg gemakkelijker. De lampen, de ontvangers in dit geval, kunnen namelijk eenvoudigweg op afstand bediend worden. Een bijbehorende afstandsbediening kan een signaal versturen naar het zogenaamde Control Station. Vervolgens zendt het Control Station weer een signaal naar de lampen dat ze aan of juist uit moeten. In plaats van een afstandsbediening kun je er in vele gevallen ook voor kiezen om de lampen te bedienen via een app op je smartphone of tablet.

Overigens is het natuurlijk ook mogelijk om niet alleen de lampen, maar ook andere apparatuur op een afstand te bedienen. Wil je bijvoorbeeld niet alleen dat de lampen aangaan, maar wil je tegelijkertijd dat ook de gordijnen dicht gaan zodat niemand zomaar naar binnen kan kijken? Ook dan kun je eenvoudigweg de opdracht verzenden, mits je natuurlijk zowel je lichten als gordijnen al helemaal smart gemaakt hebt.

Bediening klikaanklikuit via telefoon

Voordeel 2: KlikAanKlikUit maakt je huis veiliger

Alle slimme apparatuur in je smart home maken je huis niet alleen comfortabeler, ze kunnen je huis ook een stuk veiliger maken. Zo ben je misschien al bekend met slimme rookmelders. Deze rookmelders zorgen ervoor dat, wanneer er brand gedetecteerd is, je een melding hiervan ontvangt op je smartphone. Naast slimme rookmelders heb je je smart home misschien ook al uitgebreid met een deurbel met camera. Vaak kun je bij deze deurbellen ook zien wat er voor je deur gebeurt als er niet wordt aangebeld.

Zo kun je bijvoorbeeld niet alleen live meekijken, maar heb je ook vaak de optie om de deurbel zo in te stellen dat de camera begint met opnemen zodra deze beweging detecteert. En omdat beiden slimme apparaten berichtjes van eventuele onveilige situaties doorsturen naar je smartphone ben je dus altijd op de hoogte van wat er thuis gebeurt, ook wanneer je niet thuis bent. De KlikAanKlikUit zorgt er namelijk voor dat je altijd een melding krijgt, mocht er sprake zijn van brand of een inbraak.

Voordeel 3: Geld besparen én goed bezig zijn voor het milieu

Door middel van het KlikAanKlikUit systeem weet je precies welke apparatuur er aan staat. Mocht je dus bijvoorbeeld vergeten zijn om je smart TV uit te zetten voordat je naar bed ging? Dan kun je zien op de app dat de TV nog aan staat. Je kunt door middel van het systeem de TV eenvoudigweg uitschakelen via de app. Bovendien kun je er ook voor kiezen om apparatuur automatisch aan of uit te schakelen. Dit kan erg handig zijn wanneer je van jezelf weet dat je structureel vergeet om de lampen in de badkamer uit te doen.

Door dit verkregen inzicht zullen apparaten niet meer energie verbruiken dan dat jij de apparaten daadwerkelijk gebruikt. En energie die je niet gebruikt, hoef je natuurlijk ook niet af te rekenen op je energierekening. Op deze manier kan het KlikAanKlikUit systeem je dus uitstekend helpen om geld te besparen. Daarnaast kun je ook nog eens zeggen dat je goed bezig bent voor het milieu.

Het gebruik van Groene stroom

Omdat verreweg het grootste deel van de energie die we gebruiken bestaat nog altijd uit grijze stroom, in plaats van duurzame groene stroom. Het opwekken van grijze stroom brengt nadelige gevolgen voor het milieu met zich mee. Maar, doordat jij nu met behulp van je KlikAanKlikUit minder energie verbruikt, hoeft er dus minder grijze stroom opgewekt te worden.

Voordeel 4: KlikAanKlikUit, eenvoudig geïnstalleerd

De drie bovenstaande voordelen hebben je waarschijnlijk al geprikkeld. Misschien zie je het al wel helemaal zitten om een KlikAanKlikUit in huis te hebben, maar zie je op tegen de installatie. Want alle smart apparatuur zo afstellen dat ze heel simpel via één app te besturen zijn: daar zal wat technisch onderhoud aan vooraf moeten gaan.

Schuif al die zorgen maar opzij, want het KlikAanKlikUit systeem kun je heel eenvoudig zelf installeren. Je kunt de draadloze schakelaar gewoon plaatsen, zonder zelf ook maar een draad aan te raken. Er is dus geen enkele reden om pessimistisch te zijn over de KlikAanKlikUit, zelfs wanneer je zelf niet zo handig bent.