Close

Verduurzamen in Venlo

Welkom bij Verduurzaming Nederland! Een rasecht Venloos bedrijf waarbij verduurzaming hoog in het vaandel staat. Wij geven vrijblijvend advies op locatie over duurzame maatregelen in de regio Venlo, en doen dit voor zowel particulieren als bedrijven.

monie smeetsmonie smeets

20:02 01 Mar 24
alles is volgens afspraak gegaan fijne mensen over de vloer gekregen.goed service

Wiel BonWiel Bon

14:35 26 Feb 24
Het isolatiemateriaal werd m.i. vakkundig aangebracht door tweezeer correcte jonge mannen. Een aanrader.

Goede montage en afwerking. Zeer vriendelijke medewerkers. Denken goed mee en overleggen. Ruimtes netjes achtergelaten. Zeer tevreden!

Ben KleintjensBen Kleintjens

08:22 19 Feb 24
Verduurzaming Nederland heeft voor ons het energielabel verzorgd, perfect volgens afspraak en voor een scherpe prijs.

Leon VersteilenLeon Versteilen

06:56 19 Feb 24
Vanaf het gesprek met de adviseur tot en met de oplevering en nazorg bij het installeren van de warmtepomp super tevreden. Er werd geluisterd naar de wensen en de aanleg verliep perfect. Uitstekende vakmensen!

Tim GeelenTim Geelen

11:27 22 Jan 24
2 Airco’s laten plaatsen door Verduurzaming Nederland.Vanaf offerte tot en met plaatsing alles volgens wens verlopen.Leuke hard werkende werknemers die de airco’s geinstalleerd hebben. Helemaal niets op aan te merken!

Ton de LeeuwTon de Leeuw

07:58 22 Jan 24
Uitvoerig en nauwkeurig onderzoek naar het energielabel.

L.Ateke Tabi TabeL.Ateke Tabi Tabe

09:32 08 Jan 24

Frans GeelenFrans Geelen

10:47 18 Dec 23
Uitstekend werk geleverd met kundig en vriendelijk personeel.

Harrie HoukesHarrie Houkes

12:34 11 Dec 23

Njusja HalmansNjusja Halmans

16:44 20 Nov 23

Dee HaefkensDee Haefkens

17:52 15 Nov 23
Heel fijn en betrouwbaar en meedenkend bedriijf , ook de monteurs zijn zeer klantvriendelijk en vakkundig , een aanrader wijzijn zeer tevreden

Wim de GoeiWim de Goei

06:39 23 Oct 23
Snel, betrouwbaar en alles keurig volgens afspraak geïnstalleerd, alles schoongemaakt, uitgelegd en in gebruik gesteld. Wij zijn er blij mee!

Bér KerrenBér Kerren

08:34 15 Oct 23

wil vliegerwil vlieger

07:51 13 Oct 23
Verduurzaming Nederland in Venlo heeft een Remeha Elga Ace warmtepomp geplaatst, naar volle tevredenheid.De levering ging snel en het plaatsen liep op rolletjes.De twee monteurs waren bijzonder deskundig en werkte perfect samen.Na het plaatsen een duidelijke uitleg gekregen over de werking en de woning werd netjes schoon gemaakt.

Carla SchefferCarla Scheffer

12:35 12 Oct 23
Prima onderhoud gepleegd. Zeer tevreden en een aanbeveling voor vrienden.

Joyce VerheijenJoyce Verheijen

13:14 03 Oct 23
Prima communicatie en service. Spouwmuur geïsoleerd en netjes alles opgeruimd

Jelle NelissenJelle Nelissen

08:08 03 Oct 23
Vriendelijk, snel in antwoorden, goede kwaliteit. Aanrader!

Jan HoeijmakersJan Hoeijmakers

12:59 02 Oct 23
Prima nette monteurs. Helaas wel kleine beschadiging aan nieuwe vloer, maar was ook wel groot zwaar apparaat

Tom GrubbenTom Grubben

08:01 02 Oct 23

Jac BackusJac Backus

08:47 18 Sep 23
Ze hebben gevelisolatie gedaan. Werk snel en keurig uitgevoerd. En helemaal volgens de afspraak. Zeer tevreden.

Ingrid PeetersIngrid Peeters

23:56 13 Sep 23
Bij ons is een hybride warmtepomp geplaatst en hebben ze de spouwmuren geïsoleerd, smorgens op tijd aanwezig, leuke, aardige jongens, zeer aan te bevelen. Werken heel netjes. Fam. Geven.

Linda van der AaLinda van der Aa

21:20 11 Sep 23

Ralph BerdenRalph Berden

15:50 11 Sep 23

Sjaak JessenSjaak Jessen

06:17 11 Sep 23
Zeer klantvriendelijk

Froukje JanssenFroukje Janssen

19:57 07 Sep 23
We hebben onlangs airco’s en zonnepanelen laten plaatsen door verduurzaming nederland. We zijn zeer tevreden! Het gesprek vooraf stak uit boven de gesprekken die we met 3 andere bedrijven hadden gehad. Geen verkooppraatjes maar gewoon waar het op staat, op een zeer vriendelijke manier. Heel fijn! De mannen van de installatie waren ook heel klantvriendelijk. Ze hebben snel en netjes gewerkt. Petje af!

Peter RijkersPeter Rijkers

06:36 04 Aug 23
Gewoon onderhoudsbeurtje gehad van de airconditioning, 1 buiten-motor en 2 binnen-units, half uurtje werk en een rekening van €163,00 vind ik walgelijk veel geld, maar wel tevreden over het verrichtte werk op zich.

Chris ReutelingspergerChris Reutelingsperger

08:52 27 Jul 23
Ze kwamen deze dag om 08.15 uur met 3 personen voor het aansluiten van een hybride warmtepomp.1 persoon voor het binnenwerk eenpersoons voor het buitenwerk en een leerling.Om 17.00 uur was de klus naar volle tevredenheid geklaard en ik heb de pomp 3 dagen later laten lopen. Alles doet het perfect

Oguz KorkmazlarOguz Korkmazlar

15:07 08 Jun 23
Airco laten plaatsen door Verduurzaming Nederland. Kan alleen maar positief zijn over dit bedrijf. De beschouwing, offerte making, evt verdere communicatie ging zeer gemakkelijk en snel. Installatie ging ook snel en uitgevoerd door zeer vakkundige mensen.

Chris MuldersChris Mulders

13:44 08 Jun 23
Prima offerte/prijs, behoorlijk goedkoper dan andere aanbieders van deze ketel.Monteurs waren op tijd hier en erg correct. De ketel netjes geplaatst en alles super netjes achtergelaten.Kan t iedereen aanbevelen.110% tevreden.

Leo BendersLeo Benders

07:24 20 Apr 23
Prima ervaring met Verduurzaming Nederland. Laagdrempelig en vriendelijk.Vrijdag is alles geïnstalleerd door bedrijf Perlot.Helaas blijkt de nieuwe omvormer SolarEdge al na twee dagen defect te zijn.Gelukkig is er meteen gereageerd en gelijk een nieuwe besteld. Even afwachten hoelang dit gaat duren. We missen nu dus wel enige dagen stroomopbrengst.Service is vooralsnog oké!

tom bloktom blok

07:15 07 Apr 23
Verduurzaming nederland heeft mijn zonnepanelen en hybride warmte pomp geregeld en geinstalleerd. Mannen waren mooi op tijd en hebben goed hun werk gedaan.Kan ze aan iedereen aanraden.

Sjoerd HuysSjoerd Huys

12:19 03 Apr 23
Woensdag telefoontje gehad of ze daags erna konden komen omdat er een andere klant uitgevallen was. Dat kon dus daags erna waren ze met 2 man sterk om 8 uur ter plaatste. Een gebroken dakpan werd netjes opgelost. Na de middag was er niemand meer thuis maar de mannen hebben alles netjes afgewerkt en achtergelaten.

js_loader

Wij komen altijd bij jou op locatie om de mogelijkheden te bekijken en de wensen te bespreken. Of het nu om één maatregel gaat of meerdere, wij kunnen je van een zeer compleet advies voorzien.

Naast het advies dat we geven, kunnen we ook zorgen dat er een compleet offerterapport wordt aangeboden voor alle gewenste maatregelen, inclusief financieringsmogelijkheden en aan te vragen subsidies.

Een volledig rapport (inclusief offertes) wordt door ons gemaakt. De uitvoering van de werkzaamheden gebeurt door lokale installateurs die een exclusieve samenwerking met Verduurzaming Nederland hebben. Op deze manier houden we alles lokaal met zeer korte lijnen.

Voor de klant heeft dit grote voordelen: Eén aanspreekpunt en één oplevering.

Onderstaand een greep uit onze werkzaamheden. Wil je direct contact met ons opnemen? Dat kan via onderstaande knop.

Contact opnemen

Zonnepanelen

Zonnepanelen zijn een steeds populairdere manier om huizen en bedrijven duurzamer te maken. Ze leveren een schone, hernieuwbare energiebron die zowel de energiekosten als de afhankelijkheid van fossiele brandstoffen kan helpen verminderen. Bekijk onze Zonnepanelen Venlo pagina voor meer informatie over het installeren van zonnepanelen in Venlo. Met onze expertise kun je erop vertrouwen dat de klus goed wordt geklaard.

Zonnepanelen werken door de energie van de zon te absorberen en om te zetten in elektriciteit. Dit proces vereist geen verbranding van fossiele brandstoffen of andere milieuverontreinigende stoffen, waardoor het een geweldige manier is om je ecologische voetafdruk te verkleinen. Hoewel zonlicht de belangrijkste energiebron is voor zonnepanelen, kunnen ze ook elektriciteit opwekken als er geen direct zonlicht beschikbaar is.

Het rendement van zonnepanelen is de laatste jaren verbeterd dankzij de vooruitgang in de technologie en de materialen die bij de bouw worden gebruikt. Hoe hoger het rendement van een paneel, hoe meer energie het kan produceren bij dezelfde hoeveelheid zonlicht. Verduurzaming Nederland gebruikt alleen producten van de hoogste kwaliteit van toonaangevende fabrikanten, zodat onze klanten het maximale rendement uit hun zonnepanelen kunnen halen.

In veel gevallen is het installeren van zonnepanelen kosteneffectief door overheidspremies en subsidies en door extra besparingen door lagere elektriciteitsrekeningen. Het installatieproces zelf is verrassend eenvoudig en neemt minder tijd in beslag dan je denkt – meestal slechts 1-2 dagen! Ons team beoordeelt eerst je dak om er zeker van te zijn dat het voldoende zonlicht krijgt voordat we daadwerkelijk verder gaan, zodat je zeker weet dat je maximaal waar voor je geld krijgt.

Zonnepanelen installateur Venlo

Airco’s

Bij Verduurzaming Nederland zijn we gespecialiseerd in het installeren van airco’s die milieuvriendelijk en efficiënt zijn. Samen met jou bepalen we de optimale grootte van de unit voor jouw ruimte en geven we je advies over hoe je de effectiviteit ervan kunt maximaliseren. Ons team gebruikt materialen van hoge kwaliteit, waaronder energiezuinige compressoren en filters, zodat je er zeker van kunt zijn dat je systeem lang meegaat en betrouwbaar is.

Onze airconditioners zijn ook uitgerust met geavanceerde functies zoals automatische temperatuurregeling, vochtigheidssensoren, nachtmodus en luchtfiltersystemen die de luchtkwaliteit binnenshuis helpen verbeteren. Met deze functies kun je in elk seizoen een comfortabele temperatuur handhaven zonder energie te verspillen of de luchtkwaliteit in gevaar te brengen.

We begrijpen dat elke woon- of werkruimte uniek is, en daarom bieden we gepersonaliseerde diensten op maat van de individuele behoeften van elke klant. Onze ervaren professionals kunnen ook aanvullende diensten leveren zoals onderhoud en reparaties voor bestaande systemen of upgrades voor oude modellen om hun levensduur te verlengen. Bekijk dit op onze Airco Venlo pagina.

Warmtepomp

Warmtepompen zijn een steeds populairdere duurzame oplossing voor woningen en bedrijven. We merken daarom ook dat de vraag naar een warmtepomp in Venlo sterk toegenomen is. Warmtepompen kunnen warmte overbrengen van de ene ruimte naar de andere via een systeem van spoelen en koelmiddel. Dit maakt ze veel efficiënter dan traditionele verwarmingssystemen, omdat ze geen fossiele brandstoffen hoeven te verbranden, waardoor je geld bespaart op je energierekening. Bovendien zijn warmtepompen ongelooflijk milieuvriendelijk omdat ze aanzienlijk minder broeikasgassen produceren dan traditionele verwarmingssystemen.

Als het gaat om het installeren van een warmtepomp in je huis of bedrijf in Venlo, kan Verduurzaming Nederland je voorzien van alle diensten die je nodig hebt. We beginnen met het beoordelen van de woning en het huidige verwarmingssysteem om te bepalen welk type warmtepomp het meest geschikt is voor jouw behoeften. Vervolgens maken we een plan op maat voor je installatie, waarbij we rekening houden met factoren als het isolatieniveau, de beschikbare ruimte en de gewenste temperatuurregeling. Bekijk deze dienst op onze speciale Warmtepomp Venlo pagina.

Warmtepomp Venlo Mogelijkheden

Spouwmuurisolatie

Spouwmuurisolatie is een geweldige manier om je huis energiezuiniger te maken en je energierekening te verlagen. Het werkt door de ruimte, of spouw, tussen twee muren te vullen met een isolerend materiaal, meestal van schuim, wol of kunststof. Dit helpt de warmte binnen te houden tijdens de koudere maanden en voorkomt tegelijkertijd dat er te veel warmte binnenkomt. Meer weten over deze dienst? Bezoek dan snel onze Spouwmuurisolatie Venlo pagina.

spouwmuurisolatie venlo

Dak- en kruipruimteisolatie

We bieden ook dak- en kruipruimte-isolatie om ervoor te zorgen dat je huis goed geïsoleerd is voor een maximaal rendement.

Dak- en kruipruimte-isolatie is essentieel voor elk huis of bedrijf dat zijn energierekening wil verlagen en het rendement van zijn verwarmings- en koelsystemen wil verbeteren. Het installeren van dak- en kruipruimte-isolatie kan je helpen om tot 25% te besparen op je maandelijkse energiekosten.

Bij Verduurzaming Nederland leveren we dak- en kruipruimte-isolatiediensten die zijn afgestemd op jouw specifieke behoeften. Onze ervaren technici beoordelen je dakbedekkingsmaterialen, de grootte van je zolder of kruipruimte, de plaatselijke klimaatomstandigheden en andere factoren om de meest effectieve isolatieoplossingen voor je huis of bedrijf te bepalen. Vervolgens installeren we de nodige materialen om je thermische efficiëntie te maximaliseren.

Dakisolatie

Dakisolatie helpt warme lucht binnen te houden tijdens de wintermaanden en koele lucht binnen te houden tijdens de zomermaanden. Dit type isolatie is geschikt voor huizen met zowel platte als hellende daken, omdat het voorkomt dat warmte via de bovenkant van het gebouw ontsnapt. De soorten materialen die gebruikt worden voor dakisolatie zijn glasvezelbatjes, schuimplaten, los gevulde cellulose, hardschuimpanelen, sproeischuim, reflecterende barrières, minerale wolbatjes, en meer. Wil jij ook je dak laten isoleren in Venlo? Bezoek dan snel onze Dakisolatie Venlo pagina.

Kruipruimteisolatie

Kruipruimte-isolatie is ook belangrijk om het hele jaar door een comfortabele binnentemperatuur te handhaven. Dit type isolatie helpt voorkomen dat warme lucht het huis binnendringt tijdens warme zomerdagen en dat koude lucht binnensijpelt tijdens de wintermaanden. Kruipruimtes zijn vaak ondergeïsoleerd door een gebrek aan toegang bij het installeren van traditionele zolderisolatiematerialen zoals glasvezelmatten of ingeblazen cellulose. Daarom kiezen veel huiseigenaren voor schuimspray of hardschuimproducten die rechtstreeks op muren of vloerbalken kunnen worden aangebracht zonder de toegang tot leidingen of bedrading in de ruimte te belemmeren. Om een offerte te ontvangen voor het isoleren van je kruipruimte in Venlo kun je kijken op onze Kruipruimte Isolatie Venlo pagina.

Laadpalen voor Thuis: Jouw Sleutel tot Duurzaam Elektrisch Rijden

Bij Verduurzaming Nederland breiden we ons aanbod uit met iets nieuws en spannends – laadpalen voor bij jou thuis. Met de stijgende populariteit van elektrische auto’s, begrijpen we hoe belangrijk het is voor jou om toegang te hebben tot een betrouwbare en gemakkelijke laadoplossing. Daarom zijn we trots om je nu deze service te kunnen bieden, rechtstreeks in Venlo en omgeving. Overweeg je dus een laadpaal te kopen? Dan helpen wij je verder!

De voordelen op een rijtje

  • Gemak: Laad jouw elektrische auto op vanuit het comfort van je eigen huis. Wij zorgen voor een snelle en professionele installatie.
  • Kwaliteit en Duurzaamheid: Zoals je van ons gewend bent, staan kwaliteit en duurzaamheid voorop. Onze laadpalen zijn van topkwaliteit en gebouwd om lang mee te gaan.
  • Eenvoudige Bediening: Onze laadpalen zijn gebruiksvriendelijk en eenvoudig te bedienen, wat jouw elektrische rijervaring nog aangenamer maakt.
  • Persoonlijke Service: Wij bieden een op maat gemaakte service. Onze specialisten adviseren je over de beste laadpaal voor jouw specifieke situatie en zorgen voor een naadloze installatie.
  • Milieuvriendelijk: Door te kiezen voor een laadpaal draag je actief bij aan een groenere toekomst en verminder je jouw ecologische voetafdruk.

Meer weten of benieuwd naar de mogelijkheden?

Ben je geïnteresseerd in het installeren van een laadpaal bij jou thuis of wil je meer weten? Neem dan contact met ons op via het formulier onderaan deze pagina. Samen zetten we de volgende stap in jouw duurzame reis.

Energielabel nodig?

Ook voor het verkrijgen van een (nieuw) energielabel voor je woning of bedrijfspand in Venlo zit je bij ons goed. Een energielabel voor een woning is belangrijk omdat het potentiële kopers of huurders helpt een weloverwogen beslissing te nemen over de energie-efficiëntie van een gebouw. Energielabels worden ook steeds meer gebruikt door overheden en bedrijven om het energiegebruik in gebouwen te reguleren en duurzaamheidsdoelstellingen te bevorderen.

Omdat voor bedrijfspanden géén voorlopig energielabel wordt afgegeven, dient deze ten alle tijden opgesteld te worden door een vakbekwaam energieadviseur die aangesloten is bij een Certificerende Instelling (CI). Al onze adviseurs zijn volledig gecertificeerd waardoor u gegarandeerd bent van een officieel en betrouwbaar label.

Tijdens de opname van een energielabel bedrijfspand neemt onze adviseur een groot aantal kenmerken van het gebouw op en maakt op basis daarvan een energieprestatieberekening. Hierbij wordt ook gekeken naar onder andere installaties en isolatie. Bedrijfspanden hebben minimaal een energielabel C nodig. Mocht uw pand na de opname niet voldoen aan dit energielabel? Onze adviseurs kunnen u precies vertellen hoe dit wel haalbaar is voor uw pand.

 

Bij Verduurzaming Nederland is duurzaamheid niet alleen iets waar we over praten – het is iets wat we leven en ademen. We zijn gepassioneerd over het werk dat we doen en streven ernaar onze klanten de best mogelijke service te bieden. Neem vandaag nog contact met ons op om te beginnen met het verduurzamen van je woning of bedrijf in Venlo!

Aan de slag met ons?

Bij Verduurzaming Nederland is duurzaamheid niet alleen iets waar we over praten – het is iets wat we leven en ademen. We zijn gepassioneerd over het werk dat we doen en streven ernaar onze klanten de best mogelijke service te bieden. Neem vandaag nog contact met ons op om te beginnen met het verduurzamen van je woning of bedrijf in Venlo!

Verduurzaming Nederland Venlo, Hendrikkenhofstraat 36-38, 5916 RZ Venlo

Openingstijden: Maandag – Vrijdag 09:00 tot 17:00
Telefoonnummer: 077 208 6061

Verduurzaming Nederland is gevestigd op het industrieterrein Veegtes in gemeente Venlo.

Route vanaf Stationsplein Venlo naar Verduurzaming Nederland: Neem de Kaldenkerkerweg, Engeliena Schaapstraat en Kaldenkerkerweg naar de Burgemeester van Rijnsingel/N271. Volg de N271 naar de Laurens Janszoon Costerstraat. Rijd naar de Hendrikkenhofstraat

Vind ons op Trustoo

 

Neem contact op met Verduurzaming Nederland


    Duurzaam nieuws uit Venlo